Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 22χρονος-Μέλος της σπείρας που είχε «χτυπήσει» Βέρτη, Μαυρίδη, Καμπουρέλη και Κακέτση

Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν έναν 22χρονο Αλβανό, μέλος πενταμελούς σπείρας που λήστευε διάσημους.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο μάνατζερ καλλιτεχνών Τόνυ Μαυρίδης, ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων Στηβ Κακέτσης και η επιχειρηματίας στον τομέα της ομορφιάς Τέτα Καμπουρέλη.

Η σπείρα κατηγορείται για εννέα ένοπλες διαρρήξεις, για την κλοπή 18 αυτοκινήτων, αλλά και για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας. Συγκεκριμένα, οι δύο είναι σε βάρος αστυνομικών σε Καματερό και Βύρωνα, με τους δράστες να πυροβολούν κατά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, και η τρίτη εναντίον ενοίκου διαμερίσματος στο οποίο είχαν εισβάλει.  

Η σύλληψη του 22χρονου Αλβανού έγινε στα νότια προάστια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται ακόμα ένας δραπέτης των αγροτικών φυλακών Τίρυνθας (είχε αποδράσει στις 17 Μαρτίου 2016), καθώς και ακόμη ένας Αλβανός, για τον οποίο υπάρχει ευρωπαϊκό ένταλμα.

Ηδη έχουν βρεθεί πολλά κλοπιμαία, όχι όμως το πιστόλι που είχαν αρπάξει από τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη όταν του έκλεψαν το αυτοκίνητο. Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο ένας άγνωστος είχε πάρει το πολυτελές τζιπ που είχε αφήσει ο τραγουδιστής σε πάρκινγκ στη Γλυφάδα. Τότε από λάθος συνεννόηση των εργαζομένων στο πάρκινγκ, όπως προκύπτει από τις έρευνες, δεν αντιλήφθηκαν ότι έδιναν το αυτοκίνητο του Νίκου Βέρτη σε έναν άγνωστο.

O τραγουδιστής όταν κατάλαβε ότι το αυτοκίνητο  δεν βρίσκεται πια στο πάρκινγκ, αμέσως δήλωσε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. Κατά το ίδιο δημοσίευμα, «φτερά» έκαναν και 6.000 ευρώ που είχε αφήσει μέσα στο τζιπ ο τραγουδιστής, καθώς και ένα πιστόλι για το οποίο υπάρχει νόμιμη άδεια.

iefimerida.gr 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο