Το Καφεκοπτείο Λουμίδη της Καλλιθέας μεταφέρθηκε σε νέο χώρο!

Το νέο κατάστημα του δικτύου «Καφεκοπτεία Λουμίδη» στη Καλλιθέα, ξεκίνησε τη λειτουργία του  τη Δευτέρα 6 Μαρτίου  και η οδός Γρυπάρη γέμισε ξανά με άρωμα παράδοσης και αυθεντικότητας!

Στο νέο κατάστημα ο επισκέπτης βρίσκει πλούσια γκάμα καφέδων που περιλαμβάνει τόσο ελληνικούς, όσο και espresso, φίλτρου και στιγμιαίους με βάση εκλεκτά χαρμάνια που έχουν δημιουργηθεί μέσα από πολυετή γνώση και εμπειρία, καθώς και μονοποικιλιακούς Arabica από χώρες όπως η Κένυα, η Γουατεμάλα και η Αιθιοπία.Μια σειρά από ξεχωριστά προϊόντα που συνδυάζουν την φρεσκάδα και την ποιότητα, επιτρέπουν στον επισκέπτη να απολαύσει μια «προσιτή πολυτέλεια» καθημερινά.

Μπορεί ακόμη να διαλέξει ανάμεσα στην απίστευτη ποικιλία από γλυκίσματα, τσάγια, ροφήματα, καραμέλες, λικέρ, αξεσουάρ καφέ και τσαγιού καθώς και ολόφρεσκα βουτήματα και πολλές ακόμα λιχουδιές φτιαγμένες με μεράκι και από τις καλύτερες πρώτες ύλες!

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί μία μοναδική εκδήλωση γεμάτη αρώματα και ήχους από την ιστορία και την παράδοση των Καφεκοπτείων Λουμίδη για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την λειτουργία του νέου καταστήματος – Γρυπάρη 153 -!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο