“Η ενασχόληση μου με τα κοινά και με το συνδυασμό δε σταματάει εδώ”! Δήλωση του πρώην Αντιδημάρχου Γιώργου Κυριακόπουλου

Πέρασαν δυόμιση χρόνια από την ανάληψη της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Πολιτισμού και Εξυπηρέτησης του Δημότη.
Δημιουργήσαμε νέους θεσμούς (χριστουγεννιάτικο χωριό, «Απόκριες στην Καλλιθέα», καλοκαιρινό πρόγραμμα με πλήθος εκδηλώσεων σε όλη την πόλη, μεσογειακό φεστιβάλ, Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό, τριήμερο κατά της ενδοσχολικής βίας και του ενδοσχολικού εκφοβισμού) και αναβαθμίσαμε όλες τις υφιστάμενες δομές πολιτισμού (Μαθητικό Φεστιβάλ, Θεατρικό Σχολείο, Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας, Μικτή Δημοτική Χορωδία, Τμήματα Ερασιτεχνικής Δημιουργίας κτλ).
Ειδικά, για τα ΚΕΠ δώσαμε έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Όλο αυτό τον καιρό γνώρισα πολλούς άξιους και δημιουργικούς ανθρώπους και συνεργάτες. Με πολλούς από αυτούς έγινα φίλος.
Εργάστηκα πάντα με μόνο γνώμονα το συμφέρον της πόλης μου και έδωσα, πιστεύω, όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία αυτού του σκοπού.
Δε θεώρησα όμως ποτέ τον εαυτό μου επαγγελματία πολιτικό και επιλέγω σε αυτό το σημείο να επιστρέψω στην αγορά εργασίας.
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο για την ευκαιρία που μου έδωσε και για τον αγώνα που συνεχίζει να δίνει για την πόλη μας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους του Δήμου Καλλιθέας με τους οποίους συνεργάστηκα.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά και με το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Αλλάζει – Δημήτρης Κάρναβος» δε σταματάει εδώ!
Συνεχίζω με το ίδιο μεράκι που ξεκινήσαμε…

Με εκτίμηση,
Κυριακόπουλος Γιώργος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο