Τετ α τετ Μητσοτάκη-Μώραλη: Για την ανάπτυξη του Πειραιά, το μετρό, το τραμ

«Εποικοδομητική» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, την συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μώραλης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για θέματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά, τις αναπτυξιακές προοπτικές της, αλλά και γενικότερα ζητήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Πειραιά ανέλυσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη το αναπτυξιακό πλάνο του δήμου Πειραιά και την εκτίμησή του, ότι «ο Πειραιάς μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και για τη χώρα. Για το λιμάνι, την έδρα της ναυτιλίας, τον τουρισμό και τις προοπτικές του, ως διαμετακομιστικό κέντρο», δήλωσε ο κ. Μώραλης.

Οι δύο άνδρες, εκτός από τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία, συζήτησαν και για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση, που ουσιαστικά είναι το αναπτυξιακό εργαλείο το οποίο θα αξιοποιήσει ο δήμος Πειραιά, για να υλοποιήσει αυτά τα οποία έχει σχεδιάσει.

«Μιλήσαμε για τα μεγάλα έργα του Μετρό και του Τραμ, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη μας, καθώς και για τα προβλήματα που υπάρχουν. Πιστεύω ότι υπήρξε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία η οποία θα διατηρηθεί», ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi

iefimerida.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο