Τα “Μπουλούκια” θα ξεχυθούν στους δρόμους της Καλλιθέας: Δηλώστε συμμετοχή!

Στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας και η Διεύθυνση Πολιτισμού και Παιδείας, επιθυμούμε να αναβιώσουμε και φέτος, το έθιμο των «Μπουλουκιών», σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και τη σχολική κοινότητα.

Προγραμματίζουμε, λοιπόν, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6 το απόγευμα να ξεκινήσουν τα «Μπουλούκια» από δύο σημεία:

· από τη συμβολή των οδών Χαροκόπου & Θησέως

· από την Πλατεία Τζιτζιφιών

με τελικό προορισμό την Πλατεία Κύπρου. Παράλληλα, η σχολή κρουστών μας με βραζιλιάνικους ήχους, θα συνοδεύσει τις 2 ομάδες.

Στην Πλατεία Κύπρου η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας και η Μπαντίνα θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, ενώ ο Κώστας Βενετσάνος θα μας παρουσιάσει λάτιν, τανγκό και βαλς σε χορογραφίες Κωνσταντίνου Μενούνου σε ένα μεγάλο πάρτυ με πολύ χορό και τραγούδι!

Εκεί θα βρίσκονται επίσης, «Οι Τροβαδούροι της Αθήνας» με την διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Θεοδωρόπουλου, και θα ακολουθήσει συναυλία με την ρεμπέτισσα Μαριώ και το συγκρότημα της!

 Σας καλούμε να συμμετέχετε με τα παιδιά σας στα μπουλούκια μεταμφιεσμένοι, για να ξεχυθούμε όλοι μαζί στους δρόμους της πόλης δημιουργώντας μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα όπως επιβάλλουν οι μέρες αυτές.

Παρακαλούμε για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης δηλώστε συμμετοχή έως την 10η Φεβρουαρίου 2017.
Υπεύθ. Επικοιν.: κα. Φωτοπούλου Κ.
Τηλ επικοιν. 210.9589598, 210.9570001

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο