Είναι οριστικό: Παίρνει τα κλειδιά από 1η Μαρτίου ο «Σκλαβενίτης»

Είναι οριστικό. Το deal έκλεισε. Η 1η Μαρτίου ορίστηκε από τη διοίκηση της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ως η επίσημη πρώτη της λειτουργίας της Ελληνικές Υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, η οποία θα απορροφήσει το δίκτυο 361 καταστημάτων της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Η παραπάνω ενημέρωση δόθηκε από την διοίκηση της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ δια μέσου επιστολής που εστάλη χθες σε προμηθευτές προκειμένου να γνωστοποιηθούν οι αποθηκευτικοί χώροι στους οποίους θα πραγματοποιούνται οι παραδόσεις εμπορευμάτων. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, σύντομα θα υπάρξει και περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τα κωδικολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την προηγούμενη εβδομάδα στελέχη της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις εταιρείες προκειμένου να υπάρξει προφορική ενημέρωση επί διαδικαστικών θεμάτων τροφοδοσίας των καταστημάτων. Οι επίσημες ανακοινώσεις επί της ολοκλήρωσης του deal σύμφωνα με τη εφημερίδα «Ναυτεμπορική» αναμένονται εντός των προσεχών ημερών καθώς απομένει μόνο η τυπική υπογραφή της συμφωνίας με τις τράπεζες για την επιπλέον χρηματοδότηση καθώς και η οριστικοποίηση του κειμένου της μεταβίβασης της εταιρείας.

Ήδη σε ορισμένα σούπερ μάρκετ της Μαρινόπουλος γίνονται εργασίες ανακαίνισης, προκειμένου να είναι έτοιμα να λειτουργήσουν ως Σκλαβενίτης στις επόμενες δέκα μέρες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο