Καλλιθέα-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2: Βγήκαν τα… πιστόλια στο «Ελ Πάσο»

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι από θέαμα και γκολ Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 2-2.

Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν πιο ζωηρά το ματς και στο 10’ άνοιξαν το σκορ με τον Ντάνκουα. Ο Σμυρλής ισοφάρισε σε 1-1 οκτώ λεπτά αργότερα αλλά ο Ντιατά έβαλε την ομάδα της Καρδίτσας σε θέση οδηγού και πάλι στο 27’. Η Καλλιθέα πίεσε στη συνέχεια αλλά στο 50’ το σουτ του Κατσικογιάννη χτύπησε στο δοκάρι. Η ισοφάριση ήρθε τελικά από τον Πάτα στο 75’ υποχρεώνοντας την Αναγέννηση στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία των Θεσσαλών.

Αυτός ο βαθμός πάντως είναι «χρυσάφι» για τους φιλοξενούμενους, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, μιας και έπαιζε για ένα ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Τσόπαλα στο 48’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σταυριανός, Σταμόπουλος, Πάτας, Συριόπουλος (66′ Μάκο – 70′ Ηλιάδης), Τσώνης, Γκίνη, Κατσικογιάννης (58′ Γουόρντεν), Μπέλης, Τσίπρας, Σταματάκος, Σμυρλής
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνγκουα (49′ Ζδράβος), Τσιλούλης (79′ Καραγιάννης), Ντιατά (71′ Τζέκος), Μπιτέλης, Μπλέντι.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/item/556246-Kallithea-Anagennisi-Karditsas-2-2-Bgikan-ta-pistolia-sto-El-Paso

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο