Γερολυμάτος: Ο γιος μου δεν είναι εκβιαστής, είναι οικογενειάρχης

Θέση δημόσια πήρε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος για τον γιο του, ο οποίος κατηγορείται  ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών – αν  και μέχρι τώρα δεν είχε γίνει γνωστή η ταυτότητά του.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος γιος του τραγουδιστή φαίνεται ότι  εντόπιζε άτομα για την ανάθεση απειλών, εκβιασμών και ανατινάξεων σε μεσίτες, αγοραστές, πολιτικούς μηχανικούς ή πωλητές ακινήτων, προκειμένου ο μεσίτης πεθερός του να πάρει εκβιαστικά τη μεσιτεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία το κύκλωμα απειλούσε με απαγωγές παιδιών, απειλές κατά της ζωής, εμπρησμούς και ανατινάξεις προκειμένου συνεργαζόμενος μεσίτης να πάρει εκβιαστικά τη «μεσιτεία» ανεξαρτήτως αν είχε μεσολαβήσει στην πώληση του ακινήτου.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε την εκπομπή LaBiri Biri και δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει και ότι «αν δεν ήταν γιος του Γιώργου του Γερολυμάτου δεν θα είχε πάρει δημοσιότητα το θέμα αυτό».

 «Με έχει πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. 45 χρόνια είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους για να έχω καθάριο το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να μου προσάψει τίποτα. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου. Είμαι σίγουρος ότι είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. Είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος, θα πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν αισίως», ανέφερε ο λαϊκός τραγουδιστής.

πηγή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο