Έρχεται κύμα κακοκαιρίας: Χιόνια και στην Αττική

Επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά αναμένεται σήμερα, Τετάρτη (07/12/2016), ενώ το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 8 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 12, στην Ήπειρο από 5 έως 15 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 5 έως 13 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως μετά το μεσημέρι. Από αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο