Το μήνυμα του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου στον Εμπορο-επαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας

Το 2016 υπήρξε μία ακόμη δύσκολη χρονιά για τη χώρα και την κοινωνία. Μέσα στο εξαιρετικά δυσμενές και περίπλοκο διεθνές περιβάλλον, η παρατεινόμενη οικονομική κρίση συνέχισε να αντιστρατεύεται τις προσπάθειες για ανάκαμψη και να πλήττει τον εμπορικό κόσμο και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Όλες οι πρακτικές συνέπειες αυτής της κατάστασης εκδηλώθηκαν και στη δική μας πόλη.
Σ’ αυτές τις συνθήκες, η εμφάνιση του Εμπορο – επαγγελματικού Συλλόγου στη δημόσια ζωή της Καλλιθέας υπόσχεται και μπορεί πράγματι να συμβάλει στην αποφασιστική ανανέωση της συλλογικής δράσης των επαγγελματιών και των εμπόρων. Για το σκοπό αυτό απαιτούνται ενέργειες ευρείας συσπείρωσης, οι οποίες θα υπερβαίνουν την παραδοσιακή παγίδα του κομματισμού, η οποία τόσο πολύ έχει στοιχίσει στον τόπο μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Σύλλογος θα δράσει με αυτό το κριτήριο.
Εύχομαι, το 2017 να είναι για το Σύλλογο χρονιά δημιουργικότητας, επιτυχιών και αποφασιστικής συμβολής στην κοινή προσπάθεια για την υπέρβαση των δύσκολων περιστάσεων της εποχής μας. Να είναι χρονιά δύναμης, την οποία ο εμπορικός κόσμος έχει ανάγκη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο