Δείτε την αίθουσα στην οποία θα γίνει η ομιλία Ομπάμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Όλα έτοιμα είναι στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την ομιλία του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που θα εκφωνήσει μπροστά σε πλήθος κόσμο και ενώ προηγήθηκε η ξενάγησή του στον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης.
Η ομιλία του Αμερικανού προέδρου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13:30, όμως θα ξεκινήσει με καθυστέρηση, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η ξενάγησή του στο Μουσείο Ακρόπολης.
Από νωρίς υπάρχει μεγάλη προσέλευση των πολιτών που θα βρίσκονται στο ακροατήριο για να ακούσουν την ομιλία του Αμερικανού Προέδρου στο Ίδρυμα «Νιάρχος». Ενδεικτικό είναι ότι σχηματίστηκε ουρά 500 μέτρων . Σύμφωνα με τον προγραμματισμό όσοι επρόκειτο να παρακολουθήσουν την ομιλία έπρεπε να βρίσκονται στο χώρο έως τις 12:30.
Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και σήμερα, ενώ εξονυχιστικοί ήταν οι έλεγχοι σε όσους πέρασαν στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα.
Πολλοί χαρακτηρίζουν ιστορική την συγκεκριμένη ομιλία του Μπαρακ Ομπάμα και ότι αποτελεί πολιτική παρακαταθήκη του καθώς είναι η τελευταία δημόσια ομιλία του στο εξωτερικό, ως πρόεδρος των ΗΠΑ και αυτή θα γίνει από την Αθήνα, που όπως ο ίδιος έχει τονίσει πολλές φορές είναι κοιτίδα της Δημοκρατίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο