Θα γίνει η νύχτα… μέρα στην Καλλιθέα!

Η νύχτα μέρα θα γίνει το Σάββατο 22/10 στους δρόμους της Καλλιθέας, αφού ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, υπό την αιγίδα του Δήμου, πραγματοποιεί τον πρώτο αγώνα «Kallithea Night Run».
Kαλούνται όσοι θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 17/10. Οι διαδρομές θα είναι των 2,5 και 5 χιλιομέτρων ενώ ο αγώνας έχει την Διεθνή Πιστοποίησή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δρόμων AIMS και την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Στίβου ΙΑΑF.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην Πλατεία Τζιτζιφιών. Συγκεκριμένα η διαδρομή θα είναι: εκκίνηση από την Πλατεία Τζιτζιφιών και επί της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με φορά ανεβαίνοντας , έως την οδό Περικλεούς ( Εκκλησία Αγίας Ελεούσας )και αναστροφή προς την κάθοδο της Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Ισμήνης. Θα επακολουθήσει δωρεάν «Πίτσα πάρτι» καθώς και μεγάλο event από τους μουσικούς παραγωγούς του Athens Dj 95.2 για τους δρομείς και τους φίλους τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ειδικό μετάλλιο του 1ου Night Run, αριθμό συμμετοχής (bib number) με το ονοματεπώνυμο του δρομέα, δίπλωμα συμμετοχής και ειδικό φακό. Επιλέγοντας το ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής, παρέχεται επίσης τεχνικό μπλουζάκι DryFit. Επιπλέον με την επίδειξη της απόδειξης πληρωμής για τον αγώνα, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Στάδιο Tae kwon do κατά τη διάρκεια της έκθεσης για το Athletic & Fitness, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.kallitheanightrun.gr ή αυτοπροσώπως στα γραφεία του Φιλαθλητικού Καλλιθέας,στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 241, στον 1ο Όροφο. Μέσα από την εγγραφή σας, υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε την προσφορά σας για να βοηθήσετε το έργο της Unicef.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο