Μιλάμε για φρίκη: Με τηγάνι τον χτύπησαν στο κεφάλι και μετά του έβαλαν πλαστική σακούλα του άτυχου ναυτικού..

Ενα γερό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού με οικιακό σκεύος, πιθανότατα τηγάνι, κατάφεραν στον συνταξιούχο ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη οι δολοφόνοι του. Στην συνέχεια έδεσαν ανενόχλητοι με μονωτική ταινία μια σακούλα στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό ασφυκτικό θάνατο μέσα σε περίπου δύο λεπτά. Αμέσως τον τύλιξαν με νάιλον και μονωτική ταινία, μετατρέποντάς τον σε μούμια (!) και τον τοποθέτησαν στον καταψύκτη, στο διαμέρισμα της Καλλιθέας, όπου βρέθηκε ένα χρόνο μετά!
Σε αυτά τα συμπεράσματα κατέληξε η νεκροτομή που πραγματοποίησε η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού. Σύμφωνα
με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι του άτυχου ναυτικού δεν είχαν προμελετήσει το έγκλημα και πιθανολογούν ότι συνέβη πάνω σε άγριο καβγά.
Ο άτυχος 63χρονος φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε όταν δέχτηκε το χτύπημα στο κρανίο, που δεν ήταν θανατηφόρο, αλλά είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Επίσημη απάντηση 
Στο μεταξύ, οι Αρχές της Βουλγαρίας, που είχαν δεχτεί αίτημα από την Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να εντοπίσουν στη Βάρνα την 45χρονη πρώην σύζυγο του θύματος, έστειλαν χθες επίσημη απάντηση για τις έρευνές τους στους Ελληνες συναδέλφους τους.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι Βούλγαροι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει την κατοικία της Βουλγάρας (ίσως και την ίδια) και απλώς περιμένουν ένα επίσημο έγγραφο από την Ασφάλεια. Το έγγραφο πρέπει να περιέχει σαφή στοιχεία για τον ρόλο που έπαιξε η 45χρονη στη δολοφονία του πρώην συζύγου της, ώστε να την προσαγάγουν και να τη στείλουν στην Ελλάδα για να εξεταστεί από τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο