Συνελήφθησαν στην Καλλιθέα οι εικοσάχρονοι που χτύπησαν περιπτερά με λοστό

Ο άτυχος άνδρας είχε βάρδια τα ξημερώματα σε περίπτερο της Βασιλίσσης Σοφίας, ήταν μόνος και δεν φαντάστηκε ότι κινδυνεύει όταν σταμάτησε στο περίπτερο ένα αυτοκίνητο με τρεις νεαρούς.

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο άτυχος άνδρας οι νεαροί του ερπιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν με έναν λοστό. Οι δράστες δεν σταμάτησαν να τον χτυπούν παρά μόνο όταν ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Με γρήγορες κινήσεις οι ληστές άρπαξαν χρήματα και προϊόντα και έφυγαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Όταν ενημερώθηκε η Άμεση Δράση αμέσως ξεκίνησαν έρευνες σε όλα τα σημεία της Αττικής καθώς οι δράστες είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού στην Καλλιθέα. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και λίγη ώρα αργότερα περιπολικά της Άμεσης Δράσης εγκλώβισαν τους αδίστακτους ληστές και τους πέρασαν χειροπέδες. Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για τρεις νεαρούς γεννημένους το 93 και το 94, μόλις, 21 και 22 ετών δηλαδή. Ο άτυχος περιπτεράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο