Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ στην Καλλιθέα!!! Στο μικροσκόπιο των Αρχών χώρος που μαζεύονται μουσουλμάνοι!!!

Σε επιφυλακή έχει τεθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έπειτα από το πολύνεκρο, τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Στο μικροσκόπιο των δύο υπηρεσιών έχουν ήδη μπει ύποπτα ισλαμιστικά στοιχεία, με σκοπό να ερευνηθεί εάν αυτά αποτελούν μέλη δικτύου τζιχαντιστών που έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα μας και είναι έτοιμα να αναλάβουν επιχειρησιακή δράση.

Σε «ύψιστο συναγερμό» παραμένουν ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ και οι ελληνικές Αρχές είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις γαλλικές και ανταλλάσσουν πληροφορίες για άτομα που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Μέχρι και χθες είχαν ζητηθεί γενικές πληροφορίες για τουλάχιστον 5 άτομα που θεωρούνται ύποπτοι.

Σύμφωνα
με την εφημερίδα Έθνος κλιμάκια αξιωματικών της ΕΥΠ αλλά και της αστυνομίας είναι έτοιμα να επέμβουν και θα πραγματοποιηθούν συλλήψεις σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι άτομα τα οποία ήδη παρακολουθούνται κινητοποιούνται.

Ήδη η ΕΥΠ γνωρίζει πρόσωπα και χώρους και τις τελευταίες ημέρες οι παρακολουθήσεις έχουν γίνει ακόμη πιο στενές.

Είναι ενδεικτικό ότι έχουν μπει στο μικροσκόπιο ένας χώρος στην Καλλιθέα, αλλά και ένα κατάστημα στον Νέο Κόσμο.

Και στους δύο χώρους έχουν εντοπιστεί άτομα με συγκεκριμένη δραστηριότητα τα οποία παρακολουθούνται στενά.

Μάλιστα οι αρχές γνωρίζουν ότι υπάρχει συγκεκριμένο άτομο το οποίο έχει ταξιδέψει από τον Νέο Κόσμο προς τη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των δυνάμεων που μάχονται το καθεστώς Άσαντ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο