“Ποιος είναι ο φούρναρης και γιατί έφτιαξε τα ψωμιά κροκόδειλος με τα ονόματα των εταίρων”.

Της Μ.Τσέγκου .

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου που η βιτρίνα του έκανε το γύρω του διαδικτύου ο κύριος Γιώργος, μιλάει στο magdasblog.gr , για τα πλέον γνωστά κροκοδειλάκια με τα ονόματα των Ευρωπαίων εταίρων ( Λαγκάρτ – Σόιμπλε-Ντράγκι ) και την Ελληνική σημαία .

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του Διαδικτύου με το όνομα Kostas Kallergis τουίταρε την φωτογραφία που τράβηξε από την βιτρίνα του φούρνου.

“Τα φτιάχνουμε για πλάκα με τα ζυμάρια που μένουν.Φτιάξαμε τους δανειστές για να γελάσει και λίγο ο κόσμος.Εδώ και 40 χρόνια φούρναρης στο Παγκράτι που είμαι έχουμε ανάγκη απο γέλιο και τα κροκοδειλάκια τα βλέπουμε και γελάμε .Οι νέοι τα φωτογραφίζουν και οι μεγάλοι τσιμπολογούνε και λίγο.Τα παιδάκια ενθουσιάζονται που τα βλέπουν. Εμείς στέλνουμε το μήνυμα της επικαιρότητας, το πολιτικό ΌΧΙ. Η χώρα έχει λεηλατηθεί, μεταφέρουμε την άποψη του κόσμου.Και μας έλεγαν όλοι ότι είναι πολύ ωραίο. Για καλαμπούρι το κάναμε και για τα παιδάκια.Του αρέσει να φτιάχνει διάφορα σχέδια του Χρήστου που είναι στο εργαστήριο. Είναι καταπληκτικός.Τα Χριστούγεννα φτιάχνει δέντρα ζωάκια κτλ . Τώρα του ήρθε η ιδέα να εκφράσει την αγανάκτηση του το όχι με αυτόν τον τρόπο .´´

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο