Έχασε ευκαιρία η Καλλιθέα, αλλά και πάλι η παραμονή είναι στα δικά της χέρια

Μεγάλη ευκαιρία να… κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία έχασε η Καλλιθέα, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ηρακλή στα Ψαχνά, αποτέλεσμα, πάντως, που της δίνει την δυνατότητα να έχει την τύχη στα χέρια της.

Οι Αθηναίοι δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε, ήταν πολύ κακοί, παρόλο που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με το… καλημέρα. Συγκεκριμένα, ο Γιαννίτσης με κεφαλιά στο 3′, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να παίξει το παιχνίδι του.

Έτσι, ο Ηρακλής πίεσε αρκετά, είχε αρκετές ευκαιρίες – με πρωταγωνιστή στις περισσότερες τον Πουλάκο – χωρίς όμως να μπορεί να βρει δίχτυα. Αυτό μέχρι και το 78′ όταν ο Παλαιολόγος κατάφερε με κεφαλιά να ισοφαρίσει, όμως ήταν… αργά.

Ο σύλλογος από την Εύβοια έψαξε ακόμα ένα γκολ για να ολοκληρώσει την ανατροπή και να μπορεί να… ελπίζει σε κάτι, όμως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και το τελικό 1-1 τον «έστειλε» στην Γ’ Εθνική.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μανιάτης, Τζιμότζι, Μάκο (68′ Ίβκοβιτς), Ραπτάκης, Πουλάκος, Παληγεώργος, Ενρίκο (53′ Μπαλαράμπε), Τσούπρος, Μπακομήτρος (40′ Γουόρντεν), Πολίτης, Παλαιολόγος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης Πίκολο, Ρουσσάκης, Κατσικογιάννης (61′ Αριανούτσος), Αρναρέλλης (83′ Μπέλης), Ντουρμισάι, Μασάδο (70′ Φράγκος), Σταμόπουλος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο