ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Το πρωί της Κυριακής 24 Ιουνίου 2018 συνεδρίασε η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Περιφέρειας Αττικής έχοντας στην ημερήσια διάταξή της την επανένταξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας στους κόλπους της.

Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν τα μέλη του Δ.Σ. της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας κ.κ. Βούλα Κοσμίδου (Πρόεδρος), Γιάννης Παπαργυρίου (Αντιπρόεδρος), Κώστας Γκιολές (Γεν Γραμματέας), Βάσω Κολυβίρα (Μέλος) και οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Κα Νάντια Αβιτίδου, κ. Μπάμπης Δημητριάδης όπως προέκυψαν από τις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2017.

Μετά την εισήγηση της νομιμοποιητικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, τις τοποθετήσεις αντιπροσώπων και την παρέμβαση της Προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης Κας Βούλας Κοσμίδου, ψηφίστηκε η επανένταξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας στην Ομοσπονδία.

Η Ένωσή μας, μετά από προσπάθειες μηνών ακολουθώντας όλες τις σύννομες και δημοκρατικές διαδικασίες όπως απαιτήθηκαν από την Ομοσπονδία  Συλλόγων Γονέων Περιφέρειας Αττικής, δικαιώθηκε.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, από συστάσεώς του, έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με καθαρή σκέψη και με γνώμονα τη συσπείρωση και το δυνάμωμα των συλλόγων γονέων, παρεμβαίνοντας δημιουργικά και λειτουργώντας προς όφελος των παιδιών μας.

Αντίπαλοι μας είναι μόνο τα προβλήματα.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου     

Ο Γεν. Γραμματέας

Κώστας Γκιολές

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο