Θηλιά στην Καλλιθέα πέρασε ο Απόλλων Πόντου

Θηλιά στην Καλλιθέα πέρασε ο Απόλλων Πόντου ο οποίος έφυγε με διπλό από την έδρα της, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία. Στα του ματς η Καλλιθέα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς στα πρώτα λεπτά και μόλις στο 1΄ έφτασε κοντά στο γκολ ο Σμυρλής όμως δεν κατάφερε με προβολή να νικήσει τον Λόπεθ και να κάνει το 1-0.
Από το σημείο εκείνο και μετά ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοση του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να έχει με την κατοχή της μπάλας αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι Πόντιοι θα μπορούσαν σε τρεις περιπτώσεις να φτάσουν κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το πετύχουν. Στο 16΄ το σουτ του Βεργώνη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των γηπεδούχων και κατέληξε κόρνερ, στο 34΄ η κεφαλιά του Μπρίτο μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Θεοδωράκη, ενώ στο 42΄ το σουτ του Μπρίτο αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με το στείρο 0-0 να διατηρείται μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Καλλιθέα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 48΄ είχε την πρώτη καλή στιγμή του β΄ μέρους με την εκτέλεση φάουλ του Μάκο να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Λόπεθ. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια να μην υπάρχει αξιόλογη φάση στο ματς.

Στο 86΄ οι «γαλάζιοι» έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Μάκο αποκρούστηκε από τον Λόπεθ. Αυτό το οποίο δεν κατάφερε να πετύχει η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη, το πέτυχε αυτή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο 94΄ με την προβολή του Καλί κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Πολίντορο, Παπαγγελής, Χοτζάλι (79′ Ζυγκερίδης), Ταμπάκης (46′ Ταλέντο), Καντέ, Μάκο, Σμυρλής, Γκέτσι (46′ Τσατσόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Ηλιάδης (87′ Βλαχομήτρος), Λιόνης, Καλογέρης (80′ Τσεμπερίδης), Βεργώνης, Χασομέρης (89′ Κυβελίδης), Σαμαράς

sdna.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο