Σοκ από ένα ακόμη ρεπορταζ για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολείο στην Καλλιθέα

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Καλλιθέα η δράση τριών ηλικιωμένων ανδρών, οι οποίοι προσεγγίζουν μαθητές την ώρα του διαλείμματος για να τους πουλήσουν ναρκωτικά. Οι καταγγελίες των παιδιών συγκλονίζουν.

«Μαζεύονται κρυφά και μόλις δουν κόσμο, σπάνε , τραγουδάνε λες και κάνουν πλάκα» περιγράφει μαθήτρια.

Προσπαθούν να μετατρέψουν σε “βαποράκια” ανήλικα παιδιά. Στήνουν καραούλι στο πάρκο που βλέπετε στην Καλλιθέα ακριβώς απέναντι από ένα σχολείο. Μόλις χτυπήσει το κουδούνι για διάλειμμα τότε με το εμπόρευμα στο χέρι αναλαμβάνουν δράση.

«Τους λένε “ελα φίλε , έχεις δοκιμάσει ποτέ; Έλα δοκίμασε, είναι πολύ ωραίο και τα παρασέρνουν και αρχίζουν να αγοράζουν. Έχουν αποβληθεί παιδιά  γιατί τους πάνε για τεστ  και βγαίνουν θετικά σε ουσίες».

Πρόκειται για 3 άνδρες οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελίες φορούν τραγιάσκες κι ο ένας εξ’ αυτών ράσα για να μην κινεί υποψίες. “Έδρα” της βρώμικης κυριολεκτικά μπίζνας τους ένα  εγκαταλελειμμένο κτίριο της περιοχής.

Σύμφωνα με καταγγελίες οι τρεις ύποπτοι που κάνουν τη διακίνηση των ναρκωτικών έξω από το σχολείο μένουν σε αυτό εδώ το σημείο, μιλάμε για  υγειονομική βόμβα, παντού σκουπίδια και αποφάγια.

Οι κάτοικοι στην αρχή βλέποντας τις τριτοκοσμικές συνθήκες στις οποίες ζουν τους βοηθούσαν με τρόφιμα και νερό όμως μετά από τις ύποπτες κινήσεις έξω από τα κάγκελα του σχολείου, οι καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Αίσθηση προκαλεί ότι οι τρεις φερόμενοι ως διακινητές είναι ηλικιωμένοι.

Μόνο τον Φεβρουάριο οι αρχές συνέλαβαν δυο ηλικιωμένους. Έναν 63χρονο με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 610 γραμμαρίων κι έναν 60χρονο για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 62 κιλών.

star.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο