Παρέμβαση ΄έκανε ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου στο δημοτικό συμβούλιο

Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου πραγματοποίησε παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καλλιθέας, καταθέτοντας κείμενο με το οποίο απαίτησε από το ΔΣ να πάρει την απόφαση που συνάδει με τις αντιφασιστικές και δημοκρατικές πεποιθήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού της Καλλιθέας: να μην επιτραπεί στους φασίστες της Χρυσής Αυγής να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου στην Καλλιθέα, με οποιοδήποτε σχήμα και οποιαδήποτε μορφή. Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη.
Οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής είχαν προσπαθήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν (25η Μαρτίου 2017 και 28η Οκτωβρίου 2017) να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου και να εμφανιστούν δίπλα στις άλλες δημοτικές παρατάξεις, “ξεπλένοντας” έτσι την εγκληματική της δράση, αλλά και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να ξαναρχίσουν τα τάγματα εφόδου τη δράση τους εναντίον του καλληθιώτικου λαού: τους ξυλοδαρμούς και τα μαχαιρώματα ντόπιων και μεταναστών, τους εμπρησμούς σπιτιών μεταναστών και λατρευτικών χώρων Μουσουλμάνων συμπολιτών μας, το κλίμα ωμής βίας και τρομοκρατίας… Όλα αυτά που βιώσαμε στις γειτονιές μας την περίοδο 2011-2013, όλα αυτά εναντίον των οποίων αγωνιστήκαμε και νικήσαμε: το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα καθάρισε τις γειτονιές μας απ’ τους φασίστες.
Γι’ αυτό και το αντιφασιστικό κίνημα αντέδρασε άμεσα και αποφασιστικά στις προσπάθειες της Χρυσής Αυγής να ξαναπατήσει το πόδι της στην Καλλιθέα, εμφανιζόμενη μάλιστα δημόσια κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου. Με μαζικές συγκεντρώσεις την 25 Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου του 2017 εξασφαλίσαμε ότι δολοφόνοι του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα δεν θα βρωμίσουν την πόλη μας.
Το ίδιο θα κάνουμε και πάλι. Απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα σε όλους τους αντιφασίστες και όλες τις αντιφασίστριες της Καλλιθέας, του Μοσχάτου και του Ταύρου, να μην επιτρέψουμε στους φασίστες να εμφανιστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις των δήμων.
Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου, καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κύπρου, την 25η Μαρτίου, 10 πμ., προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υλοποιηθεί η δήλωση της Χρυσής Αυγής, ότι θα έρθει στις εορταστικές εκδηλώσεις της Καλλιθέας. Την ίδια στιγμή, θα περιφρουρηθούν και οι εορταστικές εκδηλώσεις του Μοσχάτου και του Ταύρου.
Το δηλώνουμε με αποφασιστικότητα: δεν θ’ αφήσουμε τους φασίστες να βρωμίσουν τις γειτονιές μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο