5 αλλαγές που μπορούν να αυξήσουν την επιτυχία σας με τις γυναίκες

Υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν άμεσα την επιτυχία σας με τις γυναίκες. Σε αυτή τη λίστα θα βρείτε τις πιο εύκολες και γρήγορες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε εδώ και τώρα και να λάβετε σχεδόν άμεσα αποτελέσματα.

1. Κατανοήστε ότι όλες οι γυναίκες είναι ίσες.

Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράματα που μπορείτε να κάνετε ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. Σκεφτείτε την λιγότερο όμορφη κοπέλα με την οποία πήγατε ποτέ. Ας πούμε ότι θα τη βαθμολογούσατε με 5 στα 10 και αυτό είναι το χαμηλότερο στάνταρ σας. Δεν ήταν εύκολο να την προσεγγίσετε; Φυσικά και ήταν, γιατί δεν σας ένοιαζε πολύ αν θα σας καθόταν ή όχι. Τώρα, ας πούμε ότι βλέπετε ένα 10άρι – θα της συμπεριφερόσασταν διαφορετικά; Πολύ πιθανό, γιατί είναι 10άρι και πιστεύετε ότι της αξίζει πιο ξεχωριστή μεταχείριση. Αυτή λοιπόν η ξεχωριστή μεταχείριση προς τις πιο «καυτές» γυναίκες είναι που σας εμποδίζει να τις κατακτήσετε
. Αν πιστέψετε ότι όλες οι γυναίκες είναι ίσες και ότι ένα 10άρι δεν αξίζει πραγματικά καμία ξεχωριστή μεταχείριση, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το δοκιμασμένο, επιτυχημένο τρόπο προσέγγισής σας, ο οποίος τελικά είναι αυτός που προσελκύει τις γυναίκες σε εσάς. Αποστολή σας λοιπόν είναι να δείτε όλες τις γυναίκες με τον ίδιο τρόπο. Δεν υπάρχουν 10άρια ούτε θεές. Όλες είναι απλά καλές. Πείστε τον εαυτό σας να ρίξει την αξία που έχει δώσει σε ορισμένες γυναίκες, γιατί έτσι θα καταφέρετε να παίξετε το παιχνίδι στην έδρα σας.

2. Μη ζητάτε την άδειά της.

Πού πήγαν οι παλιές καλές μέρες που ο άντρας έπαιρνε τη γυναίκα για ένα χορό; Γιατί δε λέει κανείς απλά «Δώσε μου το τηλέφωνό σου να σε πάρω»; Τι έγιναν τα αυθόρμητα φιλιά; Τελικά, πού πήγαν όλοι οι άντρες; Αλήθεια, πρέπει να ζητήσετε την άδειά της; Φυσικά και όχι. Επειδή σπάνια ζητάει κάποιος άδεια από αυτούς, οι άντρες συχνά ξεχνούν πόσο χαλάει αυτό την εικόνα τους. Όταν ζητάτε άδεια, δείχνετε αδύναμος, φοβισμένος και χωρίς καθόλου αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, δημιουργείτε έτσι μια στιγμή αμηχανίας, στην οποία η κοπέλα πρέπει να σκεφτεί αν θα σας φιλήσει ή θα χορέψει μαζί σας – μια στιγμή αμηχανίας στην οποία προλαβαίνει να σκεφτεί και πόσο αδύναμος είστε και να σκαρφιστεί μια δικαιολογία για να σας απορρίψει. Αυτή η στιγμή είναι εντελώς περιττή και μπορεί να αποφευχθεί αφήνοντας τις ερωτήσεις και προχωρώντας απευθείας στην κίνηση.

3. Αποδεχτείτε την απόρριψη.

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άντρες – ο φόβος της απόρριψης. Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να αποφύγει κανείς την απόρριψη. Επομένως, καλό θα είναι να την αποδεχτείτε ως αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας. Ο μόνος τρόπος να κατανικήσετε το φόβο της απόρριψης είναι να την περιμένετε κάθε φορά. Αν είστε απολύτως βέβαιος ότι μια κοπέλα θα σας απορρίψει, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να την πλησιάσετε και να δεχτείτε την απόρριψη. Αν γίνει έτσι τελικά και σας απορρίψει, απλή θυμηθείτε τι είπατε ή τι κάνατε και μην το επαναλάβετε. Μέχρι την έκτη σας προσπάθεια, θα έχετε βρει σίγουρα κάτι καλό να πείτε. Τέλος, αν είστε τύπος που «αγαπάει τον εαυτό του» και εξακολουθείτε να φοβάστε την απόρριψη, να ξέρετε ότι μπορείτε να προσφέρετε την καλύτερη εμπειρία που μπορεί να έχει μια γυναίκα και, αν σας απορρίψει, θα χάσει ό,τι καλύτερο μπορούσε να έχει συμβεί στη ζωή της. Δεν έχει νόημα να στεναχωριέστε, μιας και ο μόνος χαμένος τελικά θα είναι εκείνη.

4. Γίνετε μυστηριώδης.

Οι περισσότεροι άντρες προσφέρουν (λένε τα πάντα για τον εαυτό τους) με την ελπίδα να αρέσουν σε μία κοπέλα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να κερδίσει την κοπέλα (αν η προσφορά είναι αρκετά καλή και κάπως υλιστικού περιεχομένου), αλλά όχι πάντα. Αν είστε μυστηριώδης, προκαλείτε το ενδιαφέρον της και η γυναίκα θα θέλει να μάθει περισσότερα για εσάς. Αυτό σημαίνει βασικά ότι πλέκετε μια γοητεία γύρω σας. Θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα και θα βρει λόγους να συνεχίσει να σας μιλάει και να σας βλέπει ξανά και ξανά. Με αυτήν την τεχνική, έχετε αρκετό χρόνο να παίξετε και να κερδίσετε το παιχνίδι σας, ανεξάρτητα με πόσο καλή ήταν η αρχική προσφορά σας. Για να γίνετε άντρας με μυστήριο, απλά αποφύγετε τις άμεσες ερωτήσεις για τον εαυτό σας με χιούμορ ή κάνοντας εσείς πιο πολλές ερωτήσεις σε εκείνην. Θα καταφέρετε μάλιστα και να πλάσετε την προσωπικότητά σας ανάλογα με τις επιθυμίες της, αυξάνοντας έτσι δραματικά τις πιθανότητές σας να την κερδίσετε.

5. Μην είστε βαρετός.

Η λέξη ‘βαρετός’ δεν αφορά μόνο στις συζητήσεις σας μαζί της. Αφορά στον εαυτό σας γενικότερα. Αν μια κοπέλα σας δει να κάθεστε ήσυχος με τους φίλους σας ή μόνος στο μπαρ και να παίζετε με το τηλέφωνο ή να βλέπετε τηλεόραση, θα θεωρήσει ότι είστε βαρετός, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέχρι να πάρετε την απόφαση να την πλησιάσετε, θα είστε ήδη ο βαρετός εκείνος τύπος που καθόταν εκεί πριν λίγο. Επομένως, μην κάθεστε εκεί και βαράτε μύγες. Μιλήστε με τον φίλο σας, με κάποιον στο μπαρ, με οποιονδήποτε. Αλλά μη συμπεριφέρεστε σα να μην έχετε τίποτα να κάνετε.

Πηγή

https://trelogaidouri.blogspot.gr/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο