Στόχος του νέου ΔΣ να αναπτύξει την αγορά της Καλλιθέας με ένα «Open Mall»

Την Πέμπτη 1/2/2018 πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας. Τρία χρόνια από την σύσταση του ο Ε.Σ.Κ. επανέρχεται με νέο Δ.Σ. έτοιμο να προσεγγίσει τους εμπόρους και τους επαγγελματίες της πόλης με όραμα να γίνει η Καλλιθεάτικη αγορά σημείο αναφοράς και προορισμός για κάθε καταναλωτή!
Το νέο Δ.Σ αποτελείται από δραστήριους επιχειρηματίες με ιστορία στην πόλη.
Πρόεδρος ο Αναστόπουλος Ανδρέας (κατάστημα Γερμανός), Α’ Αντιπρόεδρος Βαγιανός
Ανδρέας (Κινηματογράφος Καλλιθέα/Papagallino/Italus) Β’ Αντιπρόεδρος Κτενίδης Ευθύμης (Εκδόσεις), Γενική Γραμματέας Αμοιραλή Κλαίρη (κατάστημα κοσμημάτων Jour), Ταμίας Περδίκης Γιώργος (Βιβλιοπωλείο Περδίκης), Έφορος Τσίργιαλος Πέτρος (Εμπόριο Χρωμάτων/Σιδηρικών) καθώς και μέλη Αποστολίδης Γουλιέλμος (Willy’s Pizza), Δεδούσης Δημήτρης (Γυναικεία Ενδύματα- Gala), Γιοβανίδης Νίκος (ΕΝΑΚ-Σχολή Ναυαγοσωστικής), Νικολαράκος Μιχάλης (Ελεύθερος Επαγγελματίας) , Μελιδώνης Ζήσιμος (Ασφαλιστής)
Στόχος της νέας ομάδας είναι να δουλέψει εθελοντικά χωρίς αυτοσκοπούς και συμφέροντα όπως άλλωστε έκανε και το προηγούμενο Δ.Σ το οποίο με τις ενέργειες του έβαλε ουσιαστικά το θεμέλιο λίθο και τον Ε.Σ.Κ στον χάρτη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Το νέο Δ.Σ. με έτοιμο πλάνο και σχεδιασμό έχει ως βασικό σκοπό να αναπτύξει την αγορά της Καλλιθέας μετατρέποντας την σε ένα “Open Mall” αξιοποιώντας τα ΜΜΕ & τα Social Media.
Να βοηθήσει με δράσεις διοργανώνοντας σεμινάρια και ημερίδες καθώς και να παρέχει συμβουλευτική βοήθεια σχετικά με νομικά /ασφαλιστικά / φορολογικά θέματα.
Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δράσεις του Ε.Σ.Κ στην καινούργια του σελίδα
στο Facebook : Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας
https://www.facebook.com/eskallitheas/
Καθώς και την σελίδα της δράσης του για μετατροπή της Καλλιθέας σε ένα «Open
Mall» Kallithea-The Concept City σε Facebook & Instagram
https://m.facebook.com/theconceptcity/
Site : http://www.theconceptcity.gr/
Κλείνουμε με ένα Απόφθεγμα που ανέβηκε σε ανάρτησή με τα αποτελέσματα των Εκλογών του Ε.Σ.Κ.
“Η ομαδική εργασία είναι η ικανότητα να δουλέψουμε μαζί προς ένα κοινό όραμα […] Είναι το καύσιμο που επιτρέπει σε κοινούς ανθρώπους να συμμετάχουν σε σπουδαία αποτελέσματα.-Andrew Carnegie”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο