ΣΥΠΑ: Στάση εργασίας εργαζομένων στις διευθύνσεις ανάπτυξης και υγειονομικού ελέγχου

Κατόπιν αιτήματος των εργαζομένων στο κτίριο της Ελευθερίου Βενιζέλου 283 Καλλιθέα και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προκηρύσσεται από το Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) στάση εργασίας την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, ώρες από 12:00 -15:00 και παράσταση διαμαρτυρίας την ώρα 12:30 στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κινητοποίηση αποφασίστηκε για τους παρακάτω λόγους:

«Τις τριτοκοσμικές απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στο υφιστάμενο κτίριο για εργαζόμενους και πολίτες. (Υγιεινή, Ασανσέρ, Λειτουργικότητα κλπ). Προβλήματα που χρονίζουν και χειροτερεύουν κάνοντας την εργασιακή μας καθημερινότητα επικίνδυνη ως προς την υγιεινή και την ασφάλεια εργασίας

Ο ανελκυστήρας έχει σφραγιστεί λόγω μη συντήρησης από τις 28/12/2017 και παραμένει σφραγισμένος.

Την μη υλοποίηση των δεσμεύσεων του Αντιπεριφερειάρχη για την παροχή στοιχείων για τις κατόψεις των χώρων που θα μεταστεγαστούμε, συγκεκριμένα και με σαφήνεια για το κάθε τμήμα, για την συνεχή καθαριότητα των εξωτερικών και εσωτερικών χωρών, για την ασφαλή πρόσβαση και για τα αρχεία της Δ/νσης Ανάπτυξης.

Απαιτούμε, η σημερινή αθλιότητα να μην συνεχιστεί και την άμεση λύση των ζητημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουμε σε νέες κινητοποιήσεις».

aftodioikisi.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο