Ύποπτα πονταρίσματα σε τουρκικά ματς από Καλλιθέα και άλλες 4 ελληνικές περιοχές!!

Σε 5 περιοχές της Ελλάδος εντοπίστηκε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα με χειραγωγημένα αποτελέσματα παιχνιδιών του πρωταθλήματος Τουρκίας σύμφωνα με την Δίκη στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως μεταξύ τις 8 Οκτωβρίου 2017 και τις 16 Δεκεμβρίου 2017 ανιχνεύτηκαν ύποπτα πονταρίσματα σε 18 αγώνες του πρωταθλήματος Τουρκίας, με τα στοιχήματα να παίζονται στο Κερατσίνι, στην Καλλιθέα, στην Ηλιούπολη, στο Κιάτο και στη Χαλκίδα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος παρέλαβε τα στοιχεία από την εισαγγελέα Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου, η οποία εποπτεύει τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Στα ματς που είναι που είναι ύποπτα για χειραγώγηση, σφυρίζουν τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές. Οι στοιχηματικοί αναλυτές παρατήρησαν ότι περίπου 1 ώρα πριν το τζάμπολ σε κάθε ματς υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στις πέντε ελληνικές περιοχές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Τα πρώτα στοιχεία της εισαγγελικής έρευνας δείχνουν ότι οι τρεις Τούρκοι διαιτητές με τα σφυρίγματά τους ουσιαστικά φρόντιζαν για την κερδοφορία Ελλήνων παικτών του στοιχήματος.

gazzetta.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο