Μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2018 του ΝΟΤΚ

Το Σαββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 με μεγαλη επιτυχία, γεμάτος κέφι, μουσική και χορο, πραγματοποιήθηκε στο μουσικό εστιατόριο ΛΑΖΑΡΟΣ 1971, στο Φαληρο , ο Αποκριάτικος χορός του ΝΟΤΚ -Ναυταθλητικου Ομιλου Τζιτζιφιών Καλλιθεας.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Πρόεδρος κος. Ανδρέας Αντωνόπουλος καλωσόρισε τους επισήμους, τα μελη του Διοικητικού Συμβουλίου,  τα μέλη , τους εργαζόμενους και όλους του φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την δραστηριότητα του ΝΟΤΚ, θυμίζοντας ότι ο όμιλος γιορτάζει  φέτος τα 60 έτη του  και η χρονιά θα είναι γεμάτη ενέργιες και δραστηριότητες για τον λόγο αυτό.
Στη συνέχεια παραχώρησε τον λόγο στον Δήμαρχο Καλλιθέας κο. Δημήτριο Κάρναβο, ο οποίος  απηύθυνε και εκείνος με την σειρά του τις ευχές του και διαβεβαιώνοντας ότι σε λίγο καιρό αφήνοντας πίσω το παρελθόν και δουλεύοντας όλοι μαζί θα φέρουμε την πρόοδο του ναυταθλητισμού , την πρόοδο της πόλης μας και την πρόοδο των παιδιών μας  εφόσον είμαστε έτσι κοντά όπως είμαστε σήμερα.
Σύντομο χαιρετισμό απηυθύνε και η κα. Βάσω Μαργαρίτη, επικεφαλής  της παράταξης  «Όλα για τη Καλλιθέα»  θυμίζοντας ότι από την Αρχαία Ελλάδα η θάλασσά πάντα έπαιζε σημαντικό ρόλο στον λαό μας και  όσο έχουμε την θάλασσα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα
Επίσης  κος. Λάζαρος Λασκαρίδης  επικεφαλής της παράταξης «Τωρα Καλλιθεα», ο οποίος  τόνισε ότι με την παρουσία του σε αυτή την εκδήλωση, ήρθε για να χαιρετίσει τον άνεμο της αλλαγής που πνέει στο ΝΟΤΚ και να ευχηθεί να πάμε τα πανιά του ναυταθλητισμού ακόμα ποιο μακριά .

Με την παρουσία τους μας τίμησαν και ο κος Κωνσταντίνος Ευσταθίου    Δ.Σ. & Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. που βρίσκεται πάντα κοντά μας σε όλες μας τις δραστηριότητες του ομίλου και η κα. Κορίνα Δαμιουλάνου Προεδρος ΔΣ στη ΔΑΕΚ ΑΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, η κα.Βούλα Κοσμίδου Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθεας και ο κος. Γιώργος Θειόπουλος Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Το κέφι κράτησε μεχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με  εκλεκτό φαγητό, άφθονο κρασί και μπύρα, τραγούδι, χορό, σερπαντίνες, κονφετί και αποκριάτικη διάθεση.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία του χορού και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο