Εντυπωσιακή συμμετοχή των δημοτών στην κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ” -Δημήτρης Κάρναβος

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 , πραγματοποιήθηκε με εντυπωσιακή συμμετοχή δημοτών η καθιερωμένη τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συνδυασμού « Η Καλλιθέα Αλλάζει».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Γεώργιος  Κυριόπουλος, ο υιός του ιστορικού Δημάρχου Καλλιθέας Γιάννη Γάλλου, Μανώλης Γάλλος, ιατρός πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ. κος Νικόλαος   Παπαθανάσης, ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛΛ. κος Ευθύμιος Δρόσος, ο κος Λάζαρος Βλάχος από τους οικολόγους ,η Δημοτική Σύμβουλος Βάνα Δαβάκη, η Αντιδήμαρχος Ν.Σμύρνης   κα Δήμητρα Νάνου, η  κα Μαρία Σταμούλη πρώην υποψήφια Δήμαρχος & ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κος Κώστας Τσιτίνης, από την ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΝΤΟΥ «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» ο   πρόεδρος κος  Λαγγίδης Κώστας, από τον ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΑΡΓΩ» το προεδρείο του,  από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ» η  πρόεδρος κα Βασιλική Μιτσιώνη, από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ο πρόεδρος κος Καρβούνης Γεώργιος & πρώην Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ο πρόεδρος κος Εμμανουήλ Καμαριανάκης, από το ΠΕΝ ο κος Αθανάσιος Παπαρούπας( ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 2ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ)από τον ΑΜΥΝΤΩΡ ο πρόεδροε κος Θεμιστοκλέους Δημήτριος, από  τον «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ» (ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ) ο πρόεδρος κος Παναγιώτης Δημάκος(Αντιπροεδρος ΣΕΓΑΣ & πρώην Δημοτικός Σύμβουλος) από το ΜΕΡΟΠΕΙΟ η  πρόεδρος κα ΘΑΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΙΑ  ,από τον  ΟΜΙΛΟ ΟΥΝΕΣΚΟ  η πρόεδρος κα Νίνα Διακοβασίλη , από τον ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  ο πρόεδρος κος  Ανδρέας Αντωνόπουλος, από την ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ο πρόεδρος κος Μαρκουλάκης Κων/νος,από το ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ η πρόεδρος κα Μαργαριτίδη Γεωργία,από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ο πρόεδρος κος Τσιβλιτίδης, από τον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΕΣΠΕΡΟΣ» ο αντιπρόεδρος κος Αποστόλης Κατσιαβριάς, από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ο κος Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, από τον  ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ»ο κος Θάνος Μαντίκος, από τον Α.Σ. ΔΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κα Σταθοπούλου Τονια, από τον ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ η κα Μαριάννα Ηλιάδου, από την ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ο κος Μπάμπης Γιώτας , από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ‘’Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ’’ ο κος Θεοδωρόπουλος, από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ο κος Λεύκαρος Γεώργιος, από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ο κος Οδυσσέας Πέτρος, από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  ο κος Βασίλης Φλαμπουράρης,  από τον ΕΜΠΟΡIKΟ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙKO ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ο κος Αναστοπουλος Ανδρεας, από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ο κος Βατικιώτης, από τους ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ο κος Σαλάχας, από το 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ η κα  Μητσοπουλου, ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κος Παντελής Παυλιδης, από την ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Η ΔΑΜΑΡΙΣ»η κα Κορκονικήτα Μαίρη,   από τον ΠΑΓΓΑΙΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ κος ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, από τον σύλλογο ΕΝΑΚ κος Γιοβανίδης από τον σύλλογο Αείροος Σύλλογος Αυτοάμυνας ο κος Δημητριάδης, από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ»ο κος Ηλίας Αργυρόπουλος (αντιπρόεδρος)από  τον ΣΙΠΟΤΕ ο κος Γιάννης Θεοδωρίδης.
Στην τελετή βραβεύτηκαν για την εθελοντική τους δράση  στο δίκτυο κοινωνικής προσφοράς:1. Ευαγγελία Μανδουράρη, ψυχολόγος, υπεύθυνη του Διεπιστημονικού Κέντρου Ψυχολογικής και Θεραπευτικής υποστήριξης για παιδιά και ενήλικες
2. Γεώργιος Κουκούλης, γαστρεντερολόγος επεμβατικός ενδοσκόπος, αναπληρωτής Διευθυντής Α’Γαστρεντερολογικής κλινικής νοσοκομείου Ερρικός Ντυνάν
3. Σπυρίδων Κούρτης, καρδιολόγος, υπεύθυνος του Διαγνωστικού Καρδιολογικού Κέντρου ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΛΥΣΙΣ

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας ανέφερε μεταξύ άλλων: «μπορούμε να αισιοδοξούμε πλέον, ότι τα πράγματα στην Καλλιθέα θα βελτιώνονται συνέχεια.
Γιατί υπάρχει ολοκληρωμένο έργο, αλλά και γιατί συμβαίνουν πολύ σοβαρά γεγονότα που αναβαθμίζουν την πόλη μας… Λειτουργεί πλέον το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.
Με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.
Με επισκέπτες από όλο τον κόσμο που έρχονται να δουν ένα ξεχωριστό έργο παγκόσμιας απήχησης.
Πριν έξι μήνες ξεκίνησε και το μεγάλο έργο της ανάπλασής στην παραλία (από τις Τζιτζιφιές έως το ΣΕΦ)» και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε ήδη τον μεγάλο αγώνα για να φέρουμε το ΜΕΤΡΟ στην παραλία και την Καλλιθέα .
Δεν νοείται για εμάς να έχουμε τέτοια τεράστια έργα στην περιοχή, να έχουμε τόσους πολλούς επισκέπτες στο Νιάρχος και να μην έχουμε μετρό.
Η Καλλιθέα μας γίνεται, αυτό που έπρεπε πάντα να είναι .
Το κέντρο της παραλίας της Αττικής και η μεγάλη γέφυρα της Αττικής παραλίας με το κέντρο και την Ακρόπολη.»
Και έκλεισε: «Τα καλύτερα για την πόλη μας είναι μπροστά μας. Δεν είναι δεδομένα.Πρέπει να αγωνιστούμε για αυτά .
Με σχέδιο, με όραμα, με την δική μας ενότητα .
Μπαίνουμε σε αυτήν την μάχη με ένα δήμο νοικοκυρεμένο, με ένα δήμο καθαρό, με ένα δήμο με πολύ καλή κοινωνική και αστική  υποδομή.
Επενδύσαμε τα προηγούμενα χρόνια σε έργα και προγράμματα  ουσίας και τώρα η πόλη μας είναι έτοιμη για αυτήν την μεγάλη μάχη που θα την κάνει ένα μεγάλο κέντρο, όχι μόνο για την Αττική αλλά και για την Μεσόγειο .
Η Καλλιθέα μας και η φήμη της  όπως έλεγε και ο αρχιτέκτονας του Νιάρχος, ο Ρέντσο Πιάνο  μπορεί να φτάσει παντού .
Από το κέντρο της Αθήνας και την Ακρόπολη έως και την κάθε γωνία της Μεσογείου. Το μπορούμε και το αξίζουμε και όλοι Μαζί,Μαζί θα το πετύχουμε !»


Δελτίο Τύπου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο