Δ. Μοσχάτου: Ενίσχυση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Μοσχάτου ενημερώνει πως τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που πραγματοποιούνται εδώ και καιρό ενισχύονται. Τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν είναι αυτά της Βιολογίας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. Η ανακοίνωση θα αναφέρει τα εξής:

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου είναι ένας δυνατός θεσμός που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τα παιδιά των οικογενειών του Δήμου μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.

Μέχρι τώρα οι καθηγητές που είχαν αναλάβει τα μαθήματα εργάζονταν με οκτάμηνη σύμβαση επιδοτούμενη μέσω του ΟΑΕΔ, η οποία λήγει μέσα στον Φεβρουάριο. Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου μας έχει προβεί στον απαραίτητο σχεδιασμό για την απρόσκοπτη συνέχιση των μαθημάτων, αλλά και για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου με προσθήκη νέων μαθημάτων. Ήδη οι πρώτοι εθελοντές καθηγητές που θα αναλάβουν τα μαθήματα με τη λήξη των συμβασιούχων καθηγητών έχουν λάβει τις αντίστοιχες οδηγίες σχετικά με το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και ετοιμάζονται ώστε να μην υπάρξει κενό στα μαθήματα.

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ:
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

Οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ενισχυτική διδασκαλία στο μάθημα της Βιολογίας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αίτηση από τις 30/1/18 έως τις 2/2/18 στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου:
• Δημαρχείο Μοσχάτου, Κοραή 36 και Αγ. Γερασίμου, και
• π. Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου
από τις 08.00 έως τις 14.00,
ή με ηλεκτρονική αποστολή αίτησης ενδιαφέροντος στην οποία πρέπει να αναφέρονται πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο μαθητή, σχολείο φοίτησης, τηλέφωνο και e-mail) με την ένδειξη «για το μάθημα των αρχών οικονομικής θεωρίας» ή για το μάθημα «Βιολογίας», στο e-mail: 2sedmt@0168.syzefxis.gov.gr

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, τηλ.: 213 20 36 254 (κα Μπούτα Κατερίνα)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Προκειμένου να υπάρξει άμεση ανταπόκριση στην αύξηση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου καλεί τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να διδάξουν εθελοντικά, να επικοινωνήσουν από τις 30/1/18 έως τις 6/2/18 με το Γραφείο Παιδείας στο τηλ. 2132036254 και στο 2132019626. Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς στους εθελοντές εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση διδασκαλίας.

aftodioikisi.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο