Νέο Διοικητικό Συμβούλίο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας και δηλώσεις της νέας Προέδρου

Η διάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας μετά τις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2017 έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΓΚΙΟΛΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΝΑΝΑ)
ΤΑΜΙΑΣ – ΓΙΩΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΜΕΛΟΣ – ΚΟΛΥΒΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΕΛΟΣ – ΚΑΡΑΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΑΒΙΤΙΔΟΥ ΝΑΝΤΙΑ
ΜΙΝΤΖΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ)
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους τους συλλόγους για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και δεσμεύεται να είναι στη διάθεση τους.

http://enosi-kallitheas.blogspot.gr/http://enosi-kallitheas.blogspot.gr/

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


Μια νέα εποχή ξεκινά πλέον για την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας. Πάμε μπροστά με όραμα, στόχους και δράση.

Ως πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Ένωσής μας από συστάσεώς της, ως τρίτεκνη μητέρα και εκπαιδευτικός έχοντας εμπειρία σε συλλόγους γονέων αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα είμαι έτοιμη να προσφέρω, μέσω του θεσμικού ρόλου της Ένωσης, σ΄όλα τα σχολεία.

Αισθάνομαι βαθιά εκτίμηση και εμπιστοσύνη στα μέλη του νεοσύστατου ΔΣ. Θα βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους συλλόγους ενεργά για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει στο πλαίσιο της αρμοδιότητας της Ένωσης. Θα είμαστε διεκδικητικοί απέναντι στο κράτος και στο Δήμο. Παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας. Είμαι βέβαιη πως μέσα από την καλή συνεργασία των μελών του ΔΣ της Ένωσης με τους συλλόγους γονέων θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε.

Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα.

Με εκτίμηση

Βούλα Κοσμίδου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο