Θοδωρής Ψαλιδόπουλος για την διακοπή της υποστήριξης του Δήμου προς την Ένωση Καταναλωτών Καλλιθέας

Απ’ αφορμή την απόφαση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου να διακοπεί η υποστήριξη του Δήμου προς την Ένωση Καταναλωτών Καλλιθέας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η απόφαση του κ. Δημάρχου να τερματίσει την πολλαπλή υποστήριξη, την οποία επί εικοσαετία και πλέον ο Δήμος παρέχει στην Ένωση Καταναλωτών Καλλιθέας, εξυπηρετεί δύο στόχους:
1. Τον έλεγχο του δικτύου των πελατειακών σχέσεων, με το οποίο ο κ. Δήμαρχος εκμεταλλεύεται προς ίδιον πολιτικό και εκλογικό όφελος την κοινωνική ζωή της Καλλιθέας. Είναι πια φανερό ότι όποιος φορέας της κοινωνίας των πολιτών επιθυμεί να διατηρήσει την ανεξαρτησία του από τις εκλογικές στοχεύσεις του κ. Δημάρχου εκβιάζεται χωρίς προσχήματα με την αποστέρηση της δημοτικής βοήθειας στο έργο που προσφέρει. Και
2. Τη συμμετοχή του Δήμου Καλλιθέας στην εφαρμογή της νέο – φιλελεύθερης πολιτικής, η οποία θέλει τους φτωχούς δανειολήπτες απροστάτευτους από τις τράπεζες και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Ο κ. Δήμαρχος δεν επιθυμεί να υπάρχει στην Καλλιθέα κοινωνική οργάνωση με αποστολή, την υποστήριξη αυτών των πολιτών και μάλιστα συνδεδεμένη με τη φυσιογνωμία του Δήμου. Είναι ιδεολογικά αντίθετος στο έργο της Ένωσης Καταναλωτών και αντίπαλος των περίπου 2.000 ανθρώπων, στους οποίους αυτή έχει, με χαρακτηριστική επιτυχία, συμπαρασταθεί αξιοποιώντας ειδικά τις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Κατσέλη (Ν. 3869/2010) για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.
Αυτός ο Δήμαρχος πρέπει να αλλάξει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο