GRIVALIA: Ολοκλήρωση απόκτησης ακινήτου στην Καλλιθέα Αττικής

Η GRIVALIA PROPERTIES ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του 50% εξ’ αδιαιρέτου ενός ακινήτου επί της Λεωφ. Συγγρού 340, στην Καλλιθέα Αττικής για το οποίο είχε ανακηρυχθεί πλειοδότρια σε Ηλεκτρονικό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 21/09/2017 από την εταιρεία “PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑE”, ειδικού εκκαθαριστή της “ΑΤΕ ΛΗΖΙΝΓΚ Ανώνυμη Εταιρεία Χρηματοδοτικής Μίσθωσης”.

Πρόκειται για σύγχρονο πολυώροφο κτίριο εξαιρετικής προβολής, με χρήση γραφείων και καταστήματος. Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας περίπου 31.100 τμ, αποτελείται από 13.950 τμ χώρων με χρήση γραφείων και καταστήματος και 17.150 τμ χώρων που αντιστοιχούν σε 400 θέσεις στάθμευσης σε 4 υπόγεια επίπεδα καθώς και λοιπούς βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους. Το ακίνητο είναι εν μέρει μισθωμένο σε πολυεθνική αλυσίδα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού καθώς και σε εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η εταιρεία είναι ήδη από τις αρχές του 2017, ιδιοκτήτρια και του υπόλοιπου 50% εξ’ αδιαιρέτου του κτιρίου και πλέον η μοναδική ιδιοκτήτρια αυτού.

emea.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο