Εξελίξεις στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΠΛΑ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ.
Πλησιάζουν τους εκτελεστές του ποινικολόγου που δολοφονήθηκε στις 12 Οκτωβρίου μέσα στο δικηγορικό του γραφείο στα Εξάρχεια
Έφοδο σε διαμέρισμα Αλβανού, στην οδό Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν μπροστά σε ένα οπλοστάσιο αφού μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν όπλα,, χειροβομβίδες ακόμα και εκρηκτικά.
Όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς εξέταση αλλά το ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως στα όπλα, αφού εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιο από αυτά να είναι και το φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Για το λόγο αυτό αναμένονται οι βαλλιστικές εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής τρεις Αλβανοί για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου και μετά την εξέτασή τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

newsbomb.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο