Μαθήματα Ζίου Ζίτσου σε εφοριακούς για αυτοάμυνα!!

Σε μια άνευ προηγουμένου απόφαση προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων μετά τα πρόσφατα περιστατικά βίαιων αντιδράσεων- ακόμη και μπουγελώματος εφοριακών από εξοργισμένους επαγγελματίες- που πήγαν για έλεγχο διαφόρων επιχειρήσεων.

Η ΑΑΔΕ, αποφάσισε να οργανώσει μαθήματα αυτοάμυνας σε όποιον από τους εφοριακούς ενδιαφέρεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

Για να φθάσει σε μια τέτοια απόφαση η ΑΑΔΕ, θα πρέπει να είχαν συμβεί πολλά περισσότερα περιστατικά από όσα έχουν φθάσει στο φως της δημοσιότητας. Παράλληλα για να χρειάζονται μαθήματα αυτοάμυνας οι εφοριακοί θα πρέπει να έχουν αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά περιστατικά βίας εναντίον τους που επίσης δεν έχουνε γίνει γνωστά στον κόσμο.

Η απόφαση αυτή είναι πολύ πιθανόν να προκαλεί σαρκαστικά σχόλια αλλά από την άλλη καταδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος, ιδιαίτερα όταν τα περιστατικά αυτά σε συγκεκριμένες μικρές κοινωνίες προσλαμβάνουν και κοινωνικό χαρακτήρα. Εν πάση περιπτώσει, τα μαθήματα αυτοάμυνας θα παρέχονται δωρεάν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά καθώς και στις εγκαταστάσεις του γνωστού συλλόγου Άτλας στην Καλλιθέα.

zougla.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο