Η νύχτα φωτίζεται στην Καλλιθέα!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 2ου Kallithea Night Run που διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από τον Φιλαθλητικό Καλλιθέας και υπό την αιγίδα του Δήμου της πόλης και του ΣΕΓΑΣ άρχισε!

Το  Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στις 9 το βράδυ στην Καλλιθέα με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Τζιτζιφιών τρέχουμε όλοι μαζί αθλητές και δρομείς της πόλης : 2500μ ή 5000μ! Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την AIMS International και την διεθνή ομοσπονδία στίβου IAAF .Τo Kallithea Night Run, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ UNICEF και μέρος των εσόδων του αγώνα θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου της.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης όπου για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες έτρεξαν σε νυχτερινό αγώνα δρόμου στην κεντρική λεωφόρο της Καλλιθέας (λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου) φέτος οι δηλώσεις για συμμετοχές αθλητών κι αθλητριών αλλά και του όλου του κόσμου που ανήκει στο δρομικό κίνημα δείχνουν να έχουν ανοδική τάση.

Οι εγγραφές αθλητών, δρομέων και εθελοντών συνεχίζονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.kallitheanightrun.gr.

Σε  όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα δοθεί το  μετάλλιο του αγώνα  και το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αριθμό με το όνομα  τους, ειδικό φακό για να τρέξουν στον αγώνα, μπλουζάκι (προαιρετικά) και τα στοιχεία της προσωπικής ηλεκτρονικής χρονομέτρησης για την κατάταξη και την θέση που έλαβε στη διαδρομή που συμμετείχε ο καθένας.

gazzetta.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο