Σκακιστικός Όμιλος Καλλιθέας – 3ο BLITZ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – 22/10/2017

Ανοιχτό blitz τουρνουά με ελβετικό σύστημα 9 γύρων και διεθνή αξιολόγηση (FIDE rating)

(Οι διοργανωτές μπορούν να αλλάξουν σύστημα αγώνων κατά τον αριθμό συμμετοχών)

Την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσά μας, Λυκούργου 50, Καλλιθέα, ώρα 18:00 μ.μ.

Χρόνος σκέψης: Κάθε παίκτης έχει 3 λεπτά και προστιθέμενο χρόνο 2 δευτερολέπτων ανά κίνηση για όλη την παρτίδα. Οι αγώνες γίνονται με ηλεκτρονικά χρονόμετρα (σύστημα 3’+2’’).

Δικαίωμα συμμετοχής: έχουν όλοι οι αθλητές με έκτακτη συνδρομή («παράβολο») 5,00€.

Βραβεία Στους 3 πρώτους νικητές χρηματικό έπαθλο ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών (τουλάχιστον το 60% των παραβόλων). Η κατανομή των επάθλων ανακοινώνεται μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής. Τα έπαθλα δεν μοιράζονται σε ισοβαθμίες. Οι ισοβαθμίες αίρονται σύμφωνα με τα κριτήρια. Έπαθλα δικαιούνται μόνο όσοι ολοκληρώσουν το τουρνουά.

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: και Στεφανίδη Μαρία-Άννα 6946046683, κα Τσούμπα Μαρία 6988380001, στο σύλλογο τηλ 2109592163 τα Σαββατοκύριακα, στην αίθουσα αγώνων καθώς και στο email: . Παρακαλούνται οι παίκτες να στείλουν: Ονοματεπώνυμο, Σύλλογο, ΕΛΟ διεθνές και ελληνικό, fide-id, αριθμό μητρώου ΕΣΟ, τηλέφωνο επικοινωνίας.

Κριτήρια Ισοβαθμίας:

1) αποτέλεσμα μεταξύ των εμπλεκομένων ισόβαθμων παικτών,

2) Buchholz (άθροισμα της τελικής βαθμολογίας των αντιπάλων),

3) βαθµολογική πρόοδος (άθροισµα της ανά γύρο βαθµολογίας του παίκτη).

,Διαιτητής: Τσούμπα Μαρία  Διευθυντής Αγώνων: Στεφανίδη Μαρία Άννα

Ενστάσεις: Γραπτές, με αναλυτικό ιστορικό, πριν την έναρξη του επόμενου γύρου, με παράβολο 50€ (που επιστρέφεται και σε μερική αποδοχή της ένστασης). Η εκδίκαση θα γίνεται δημόσια στην αίθουσα αγώνων από Διεθνή Διαιτητή ή αναπληρωτή του. Η απόφαση είναι τελεσίδικη.
 Συσκευές Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας: Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων ή άλλων συσκευών ηλεκτρονικής επικοινωνίας από τους σκακιστές/ τριες κατά τη διάρκεια της παρτίδας τους. Εάν μία τέτοια συσκευή ηχήσει ή διαπιστωθεί χρήση της καθ’ οιονδήποτε τρόπο τότε ο υπαίτιος αθλητής θα μηδενίζεται.

Συγκοινωνία: Με τη γραμμή 1 του μετρό‑ΗΣΑΠ (ο σύλλογος βρίσκεται μεταξύ των σταθμών «Καλλιθέα» και «Ταύρος»), οι γραμμές 1 και 5 του τρόλεϋ και η γραμμή λεωφορείου 040 (στάση “Καλλιθέα”) και οι γραμμές λεωφορείων 218, 219 (στάση “Πλατεία Κύπρου”). Η γραμμή 040 (με κατεύθυνση Πειραιά) εξυπηρετεί επίσης γιά μετεπιβίβαση από τη στάση Συγγρού-Φιξ του μετρό, καθώς και από λεωφορεία που κινούνται στη λεωφ. Συγγρού (στάση Άγ. Σώστης). Πάρκινγκ ΙΧ έχει και στο σταθμό «Ταύρος» των ΗΣΑΠ.

essnachess.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο