Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά την ημέρα ποδηλάτου.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά την ημέρα ποδηλάτου.
Περισσότεροι από 1.000 ποδηλάτες όλων των ηλικιών θα διασχίσουν τους δρόμους της πόλης μας με τα ποδήλατά τους. Ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα είναι o ειδικά διαμορφωμένος χώρος στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη & Εσπερίδων (έναντι πάρκου Δαβάκη).

Η έναρξη της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί για τις 10.00π.μ όπου μικροί και μεγάλοι θα προσέλθουν με τα ποδήλατά  τους στον χώρο. Επίσης  θα υπάρχουν διαμορφωμένα περίπτερα των χορηγών της εκδήλωσης  καθώς και ειδικοί εμψυχωτές  που θα πραγματοποιούν διάφορα συναγωνιστικά παιχνίδια , μικρές παραστάσεις  , παιχνίδια σκέψης , εικαστικά παιχνίδια και face painting με θέμα το ποδήλατο.
Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η διασκέδαση μικρών και μεγάλων  ποδηλατώντας στους δρόμους της Καλλιθέας κάνοντας μια διαδρομή με την συμμετοχή όλων.  Οι ποδηλάτες θα διανύσουν μια  διαδρομή 10 χιλιομέτρων περνώντας από όλους τους κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας και το Κ.Π.Ι.Σ.Ν και θα τερματίσουν στο σημείο από όπου θα ξεκινήσουν. Η εκκίνηση θα δοθεί στις  17:30 με  αφετηρία και  τερματισμό της ποδηλατοβόλτας το ειδικά διαμορφωμένο για την εκδήλωση οικόπεδο στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη & Εσπερίδων.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Θα κληρωθούν πολλά και μεγάλα δώρα, προσφορές των χορηγών μας.
Η είσοδος και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο