Λάζαρος Λασκαρίδης: «Μπα! Τώρα ανακάλυψαν η νυν και η τέως διοίκηση του Δήμου ότι η Καλλιθέα έχει θάλασσα;»

Ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλό θα ήταν, ορισμένοι υψηλόβαθμοι παράγοντες αυτής της πόλης, πρωτοκλασάτοι της σημερινής αλλά και της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου, να πάψουν να παίζουν με τη νοημοσύνη μας.
Τις τελευταίες ημέρες, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της κηλίδας που αμαύρωσε τον Σαρωνικό, επιδίδονται σ’ ένα μπαράζ φωτογραφίσεων και δηλώσεων στη μαρίνα Καλλιθέας ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι την ευθύνη για την (σωστή ή λάθος) αντιμετώπιση του προβλήματος, έχουν το κεντρικό κράτος και η Περιφέρεια Αττικής.
Οι δήμαρχοι πρέπει να ελέγχουν κι όχι να παριστάνουν ότι αυτοί κάνουν τα πάντα κι οι αντιπολιτευόμενοι να επιδεικνύουν κι εκείνοι τη δέουσα υπευθυνότητα.
Αλήθεια, μπορούν να μας απαντήσουν οι μεν και οι δε, τώρα που προσφέρεται για επικοινωνιακή εκμετάλλευση το γεγονός, ανακάλυψαν ότι η Καλλιθέα έχει θάλασσα;
Τι λένε για το γεγονός ότι η παράλια Καλλιθέα παραμένει εδώ και χρόνια κλειδαμπαρωμένη για τους πολίτες και παραδομένη από τους ίδιους στους επιτήδειους που τη λυμαίνονται οικονομικά; Και τώρα, με αφορμή το τραγικό γεγονός που συνέβη, φωτογραφίζονται στα πλωτά της διαπλοκής…
Και επί τη ευκαιρία:
-Παράγων της αντιπολίτευσης-γνωστός «μαϊντανός» των φωτογραφιών (με το κεφάλι πάντα πλάι για να τον πιάνει ο φακός), έχει πληρώσει ποτέ στον Δήμο Καλλιθέας για το φουσκωτό που σταθμεύει στη μαρίνα; Όχι βέβαια! Με την ανοχή και της σημερινής διοίκησης θεωρεί και τον εσωτερικό χώρο της μαρίνας δικό του parking!
-Να ευχηθούμε «καλό χειμώνα» και σε άλλον (πολύ προβεβλημένο) παράγοντα της αντιπολίτευσης που και αυτό το καλοκαίρι την έβγαλε… τζάμπα με το σκάφος του στη μαρίνα!
Προσωπική μου δέσμευση αλλά και όλων των στελεχών της παράταξής μας είναι ότι θα βγουν «όλα τα άπλυτα στη φόρα» κι ότι την πορεία αλλαγής στην πόλη δεν μπορεί να τη σταματήσει κανένας. Οι κάλπες πλησιάζουν!»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο