Συνεχόμενα κρούσματα από δήθεν υπαλλήλους της ΔΕΗ στο Μοσχάτο

Συνεχόμενα είναι τα κρούσματα από δήθεν υπαλλήλους της ΔΕΗ που χτυπάνε τα κουδούνια σπιτιών στο Μοσχάτο και ζητούν από όσους μένουν σε αυτά να κατέβουν κάτω ή ζητούν περισσότερες πληροφορίες.

Οι καταγγελίες που λάβαμε για τέτοια περιστατικά τις τελευταίες ημέρες είναι τρεις. Στις δύο περιπτώσεις, μια στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και μία στην οδό Ευτυχίας, υπήρξε κινητοποίηση των κατοίκων, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία που ήρθε και συνέλαβε τους άντρες που χτυπούσαν τα κουδούνια, ενώ σε άλλη μια περίπτωση προς το γήπεδο του Μοσχάτου, ο άντρας διέφυγε.

Οι άντρες που εμφανίζονται και προσποιούνται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ συνήθως ζητούν πληροφορίες για μετρήσεις, αν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού μένουν εκεί ή ότι δέχονται αιτήσεις για μειώσεις στην τιμή του ρεύματος. Άλλες φορές εμφανίζονται ως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι ή εφοριακοί.

Τόσο η ΔΕΗ, όσο και η Αστυνομία προειδοποιούν ότι κανείς υπάλληλος δεν πρόκειται να έρθει από το σπίτι σας για οποιοδήποτε θέμα. Επομένως προειδοποιούν να μην ανοίγετε σε κανέναν που προσποιείται ότι πρόκειται για κάτι επείγον, να μην τους μιλάτε και δίνετε πληροφορίες (για παράδειγμα πότε θα πάτε διακοπές και το σπίτι θα είναι άδειο) και να καλείτε το 100 άμεσα για να καταγγείλετε το περιστατικό.

http://www.moschatotavros.gr/news/synechomena-krousmata-apo-dithen-ypallilous-tis-dei-sto-moschato/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο