Πουλούσαν ηρωίνη δίπλα… σε παιδική χαρά!

Έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση για τη σύλληψη των εμπόρων

Ακόμη και δίπλα από παιδικές χαρές και σχολεία προχωρούν σε αγοραπωλησίες έμποροι ναρκωτικών στο Ηράκλειο, όπως επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά από την τελευταία επιχείρηση των αστυνομικών αρχών.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Ηρακλείου έφτασαν πληροφορίες για την δράση δύο εμπόρων ηρωίνης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην διακριτική παρακολούθησή τους, η οποία απέφερε «καρπούς» χθες το μεσημέρι όταν είδαν έναν 37χρονο να πηγαίνει στο σπίτι ενός 36χρονου κι ενός 39χρονου, που βρίσκεται δίπλα από παιδική χαρά στην Κηπούπολη Ηρακλείου.

Οι δύο άνδρες άνοιξαν την πόρτα και προμήθευσαν ποσότητα ηρωίνης στον 37χρονο. Αμέσως μετά, έφτασε στο σπίτι ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 32χρονος και αφού επιβίβασε τον 39χρονο κι έναν 24χρονο πήγαν σε ένα σκοτεινό δρόμο του Ηρακλείου και συναντήθηκαν με έναν 51χρονο τον οποίο και προμήθευσαν με ποσότητα χασίς.

Οι συλλήψεις

Μόλις ολοκληρώθηκε το νέο «αλισβερίσι» των ναρκωτικών οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κάνουν την… εμφάνισή τους.

Ακινητοποίησαν τόσο τον 51χρονο όσο και τους τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 77 ναρκωτικά χάπια, ποσότητα χασίς και 95 ευρώ σε μετρητά.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 36χρονου και 39χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 25,6 γραμμάρια ηρωίνης, 8,9 γραμμάρια χασίς, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, 17 ναρκωτικά χάπια, ένα πλακίδιο, ένα μαχαίρι κι ένα ψαλίδι που είχαν υπολείμματα ηρωίνης, 4.015 ευρώ, 24 δολάρια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο, τον 39χρονο και τον 32χρονο για διακίνηση ναρκωιτκών και τον 37χρονο, τον 51χρονο και τον 24χρονο για κατοχή ναρκωτικών.

Και οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα.

Πηγή: cretapost.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο