Αυτά τα 4 μυστικά επιτυχίας των εκατομμυριούχων θα αλλάξουν τη ζωή σας

Brian Tracy, πρόεδρος και CEO του Brian Tracy International, ομιλητής και συγγραφέας, καταγράφει τέσσερις τρόπους που οι πλούσιοι άνθρωποι

σκέφτονται για τον εαυτό τους και εξηγεί πώς αυτά τα σκεπτικά οδηγούν την επιτυχία τους.

1. Έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα του εαυτού τους στο μυαλό τους.

Αν θέλετε να είστε πλούσιοι, πρέπει να σκεφτείτε τον εαυτό σας ως ικανό να γίνει πλούσιο άτομο. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως το άτομο που θέλετε να είστε, διότι μόλις δημιουργηθεί αυτή η ιδέα του εαυτού σας στο μυαλό σας, θα ενεργείτε πάντα κατά τρόπο που να ακολουθεί αυτό το σκεπτικό.

2. «Βγαίνουν έξω» από την ασφάλειά τους.

Η «επανάπαυσή» σας (δηλαδή το comfort zone, όπως συνηθίζουμε να το χαρακτηρίζουμε) μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη βελτίωση της απόδοσής σας. Μόλις μπείτε σε μια «ζώνη άνεσης», είναι εύκολο να παραμείνετε μέσα σε αυτή και να μην ρισκάρετε ποτέ ή να μην προσπαθήσετε για κάτι τολμηρό.

3. Πάντα σκέφτονται θετικά.

Ο τρόπος με τον οποίο βελτιώνετε τον «εξωτερικό» εαυτό σας, είναι άμεσα συνδεδεμένος με την αλλαγή του τρόπου σκέψης σας για τις δυνατότητές σας. Οπότε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αναπτύσσετε συνεχώς συνήθειες θετικής σκέψης, σχετικά με το τι είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί.

4. Έχουν υψηλή αυτοεκτίμηση και πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.

Μην αφήσετε την καλύτερη «εκδοχή» του εαυτού σας να είναι μέτρια. Μην αφήσετε την δουλειά των ονείρων σας να είναι μία που εύκολα μπορείτε να πάρετε. Να είστε φιλόδοξοι στον τρόπο που βλέπετε τις δυνατότητές σας, στο πόσο μπορείτε να κερδίζετε, στο πού μπορείτε να φτάσετε και στο είδος του ατόμου που μπορείτε να γίνετε.  πηγή
epixirimatias

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο