Μαυρονάσιος κατά Καλλιθέας: «Η Καλλιθέα είναι για τα… κάτεργα!»

Τα «πυρά» του εξαπέλυσε εναντίον της Καλλιθέας ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, ύστερα από την παρέμβαση της αθηναϊκής ομάδας, με την οποία ζητάει την αφαίρεση βαθμών και τον υποβιβασμό του ΑΟ Χανιά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαυρονάσιου:

«Μας προξενεί εντύπωση η πρόσθετη παρέμβαση της Καλλιθέας στο θέμα μας με την κάλυψη της εγγυητικής, διότι η φιλοσοφία μας είναι ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και ο καθρέφτης για μας είναι οι 38 βαθμοί που έχει πάρει η ομάδα μέχρι τώρα στο γήπεδο. Όσον αφορά για το φίλο σωματείο, την Καλλιθέα, είναι μια ομάδα που έχει πάρει μέχρι τώρα 30 βαθμούς και τελευταία είχε σε 14 παιχνίδια, 14 ήττες. Διεκδικεί, δηλαδή, να πάρει στα χαρτιά την παραμονή και όχι στο γήπεδο, πράγμα που αντιβαίνει τους κανόνες της ηθικής τάξεως.

Όσον αφορά για τη συγκεκριμένη ομάδα αν θέλουμε να λέμε αλήθειες, είναι γνωστό σε όλους ότι όταν το καλοκαίρι όλες οι ομάδες απέκτησαν πιστοποιητικό συμμετοχής για να παίξουν τέλος Σεπτεμβρίου η Καλλιθέα ήταν η τελευταία που δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής και είναι άγνωστο με ποια κριτήρια και πότε το πήρε.

Δεύτερον, τον Ιανουάριο έκανε μεταγραφές και είναι ακόμα άγνωστο και αδιευκρίνιστο πώς πλήρωσε και πώς συμψήφισε το υπέρογκο πρόστιμο που είχε με την ΕΠΟ. Και τρίτον, είναι ακόμα άγνωστο πώς τελεσίδικες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου όπως για παράδειγμα του Μιχαλόπουλου από πέρυσι, την κρατούν ακόμα στη ζωή.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ό,τι έχει κερδίσει μέχρι τώρα το έχει κερδίσει νόμιμα και έντιμα και αυτό μέσα στο γήπεδο. Η Καλλιθέα είναι για τα… κάτεργα!».

zarpanews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο