Εθελοντισμός Summer Nostos Festival

Γίνε και εσύ μέρος του Summer Nostos Festival!

Από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου 2017, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει το Summer Nostos Festival (SNFestival), μία εβδομάδα εκδηλώσεων, οι οποίες είναι δωρεάν και ανοιχτές για όλους, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Με βασικούς άξονες τη μουσική, τον χορό, τον αθλητισμό, τις ανοιχτές συζητήσεις, τις τέχνες και την αρχιτεκτονική, και φυσικά τα προγράμματα για παιδιά και οικογένειες, το Summer Nostos Festival φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σταθερό δημιουργικό πεδίο συνάντησης, έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών.

Πάνω από 400 Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες και συντελεστές, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Συνολικά, κατά τη διάρκεια του SNFestival θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 75 διαφορετικές εκδηλώσεις σε πολλαπλά σημεία του ΚΠΙΣΝ, επιβεβαιώνοντας έτσι την αποστολή του ΚΠΙΣΝ να προσφέρει έναν δυναμικό, ανοιχτό δημόσιο χώρο.

Μπορείς να γίνεις και εσύ μέρος αυτή της μοναδικής εμπειρίας, συμμετέχοντας στην ομάδα εθελοντών του Summer Nostos Festival και να ζήσεις μοναδικές στιγμές.

To μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την αίτηση, να παραβρεθείς στις διαφορετικές εκπαιδεύσεις και να επιλέξεις τουλάχιστον 4 από τις 8 ημέρες του Summer Nostos Festival!

Όταν ο αριθμός αιτήσεων ξεπεράσει τις ανάγκες του Φεστιβάλ, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Συμπλήρωσε την αίτησή σου τώρα!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο