Κατσικογιάννης για Καλλιθέα: «Φταίμε κι εμείς, φταίει και η διοίκηση…»

Για πρωτάθλημα – παρωδία έκανε λόγο ο μέσος της Καλλιθέας.

Η Καλλιθέα έκανε το καθήκον της στην Ελευσίνα, πήρε το διπλό επί του Πανελευσινιακού, αλλά μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κατσικογιάννης, μιλώντας τη Δευτέρα (29/5) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ανέφερε ότι τόσο οι παίκτες όσο και η διοίκηση ευθύνονται για την κακή πορεία των «κυανόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το οποίο, πάντως, χαρακτήρισε παρωδία.
«Κάναμε μια σημαντική νίκη χθες, αλλά δυστυχώς χωρίς για αντίκρισμα για εμάς, γιατί κακά τα ψέματα, ξέρουμε κι εμείς ότι πολύ δύσκολα θα μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ο μοναδικός τρόπος να γίνει αυτό είναι μόνο εξωαγωνιστικός, αν γίνει μια αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα όπως ακούγεται ή κάποιες ομάδες που έχουν προβλήματα οικονομικά να πέσουν.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Όπως για όλες τις ομάδες, έτσι και για την Καλλιθέα υπήρχαν πολλά προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές κοιτάμε όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο να τα ξεχνάμε αυτά τα πράγματα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και ζούμε από το ποδόσφαιρο και επηρεαζόμαστε.
Στην ομάδα φέτος είχαμε πολύ καλά αποδυτήρια. Με τα παιδιά ήμασταν πολύ καλά και πιστεύω ότι είναι από τα σημαντικά κομμάτια που μας κράτησαν δεμένους σαν ομάδα και δεν έγιναν πράγματα, όπως με τους παίκτες της Σπάρτης.
Δεν είμαι αρμόδιος εγώ να μιλήσω για τα λάθη. Σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, γιατί εμείς παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πέρα από τα οικονομικά προβλήματα, πρέπει να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο και να ξεχνάμε ότι είμαστε απλήρωτοι. Έχουμε κάνει κι εμείς τα λάθη μας. Και η διοίκηση είχε δυσκολίες και όλοι μαζί φέραμε αυτό το αποτέλεσμα.
Με μια λέξη θα το χαρακτήριζα παρωδία. Είναι για γέλια. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το πρωτάθλημα. Είναι από τα χειρότερα στην Ευρώπη. Και σαν Ελλάδα δεν υπάρχουμε. Γιατί αν βλέπουμε αυτά που γίνονται στη Σούπερ Λιγκ, όπου όλα τα ματς είναι τηλεοπτικά, φανταστείτε τι γίνεται στη Φούτμπολ Λιγκ και τι γίνεται σε όλα τα παιχνίδια. Χθες είδαμε κάτι αποτελέσματα αγγλικά, 5-4, 6-1, που δεν υπάρχουν πουθενά», δήλωσε ο μέσος της Καλλιθέας.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική, λέγοντας σχετικά: «Θα μιλήσω ξεκάθαρα. Αν η ομάδα πέσει στη Γ’ Εθνική και είναι οριστικό, εγώ πολύ δύσκολα θα συνεχίσω στην Καλλιθέα.
Θέλω να είμαι σε υψηλό επίπεδο, είμαι σε καλή ηλικία, νιώθω πολύ καλά. Τελειώνει το συμβόλαιό μου, είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση από κάθε ομάδα».

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο