Το παλεύει και ελπίζει να μείνει στη Β’ Εθνική η Καλλιθέα

Το παλεύει για να μείνει στη Β’ Εθνική η Καλλιθέα, που την Κυριακή (21/5) ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Καλλονής με 4-1 για την 31η αγωνιστική, αν και βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.
Στο «Ελ Πάσο», λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες ύστερα από περισσότερους από τρεις μήνες και με 24 βαθμούς είναι στη 16η θέση, ενώ οι Μυτιληνιοί έπαιξαν γιατί έπρεπε να παίξουν, αφού έχουν ήδη υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ματς, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 3ο λεπτό, με τον Σταματάκο να κάνει το σουτ εντός περιοχής και την μπάλα να περνά άουτ, για να ανοίξουν το σκορ στο 9′.
Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Μπέλης εκτέλεσε φάουλ και ο Πάτας με κεφαλιά μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα, απελευθερώνοντας τους συμπαίκτες του από το άγχος του γρήγορου τέρματος που ήθελαν.
Η ΑΕΛΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 12′ το σουτ του Τζελίδη εκτός περιοχής εξουδετέρωσε ο Μιχελής, με τους Καλλιθεάτες να πλησιάζουν σε δεύτερο γκολ στο 23ο λεπτό.
O Σταμόπουλος, λοιπόν, σέντραρε από αριστερά, ο Κρεββατάς δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με προβολή και να την σπρώξει στα δίχτυα, για να ακολουθήσει γύρισμα του Σταματάκου από δεξιά και άστοχο σουτ του Γκίνη.
Στο 40′ ο Μανιάτης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σταματάκου, ενώ στο 47′ ο Κρεββατάς σημάδεψε το δοκάρι με σουτ εντός περιοχής και ύστερα από ασίστ του Σταμόπουλου.
Ο τελευταίος, ωστόσο, αποδείχθηκε πιο εύστοχος από τον συμπαίκτη του κι ένα λεπτό αργότερα βγήκε στην πλάτη της άμυνας των νησιωτών και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0, με το τρίτο τέρμα να μην αργεί να έρθει.
Συγκεκριμένα, στο 51′ ο Σταμόπουλος σέντραρε και ο Σταματάκος με ωραίο σουτ εντός περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τους παίκτες του Σωτήρη Τζουμερκιώτη να ψάχνουν και ένα τέταρτο γκολ.
Στο 55′ ο Μανιάτης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σταματάκου και στη συνέχεια της φάσης εξουδετέρωσε πάνω στη γραμμή και την κεφαλιά του Συριόπουλου, ενώ στο 64′ το σουτ του Μπέλη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Εντέλει, το 4-0 ήρθε στο 73′, όταν ο Ντιαγκιτέ σέντραρε και ο Κρεββατάς βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, με την Καλλονή να αγγίζει τη μείωση του σκορ δύο λεπτά αργότερα, αλλά ο Κατσούλης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Τζελίδη εντός περιοχής, για να ακολουθήσει άστοχο σουτ του Ναούμ.
Το γκολ της τιμής, πάντως, ήρθε στο 85′, με τον Ευαγγελιδάκη να γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά από κόντρες σε εκτέλεση κόρνερ και να την σπρώχνει από κοντά στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ψυχούλας του Συνδέσμου Βοιωτίας με βοηθούς τον Παγουρά του Συνδέσμου Βοιωτίας και τον Πετεινάτο του Συνδέσμου Χανίων.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Πάτας, Λεβέντης (65΄ Μάκο), Σταμόπουλος (63′ Τουρούκης), Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Καντέ (56′ Κατσικογιάννης), Σταματάκος, Γκίνη, Κρεββατάς, Μπέλης.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Λίταινας, Τζελίδης, Σισέ (54′ Δικαιόπουλος), Γιούκαρης, Μέξης (50′ Ναούμ), Σάββα, Ρεπετσάς, Λαμπράκης (65′ Γιώργου).

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο