Ελπίζει εξωαγωνιστικά η Καλλιθέα

Η ομάδα του «Ελ Πάσο» πήρε το ντέρμπι της ουράς στην Ελευσίνα (3-1), όμως μαθηματικά υποβιβάστηκαν και οι δύο ομάδες.

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα πήρε σήμερα η Καλλιθέα στην Ελευσίνα, στο ντέρμπι της ουράς. Οπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 3-1 και πλέον ελπίζουν σε παραμονή μόνο αν υποβιβαστεί κάποια ομάδα για εξωαγωνιστικούς λόγους ή γίνει αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν αμφίρροπο, στο δεύτερο όμως οι φιλοξενούμενοι έγιναν τα «αφεντικά» του ματς. Σε αυτό το διάστημα σημείωσαν τρία γκολ με τους Τσίπρα (48′) και Μασέδο (80′), Κατσικογιάννη (82′), ενώ είχαν και δύο δοκάρια (Σταματάκος 49′, Κατσικογιάννης 69′). Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 89′ με τον Σιλιγαρδάκη, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. 
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μακρυωνίτης, Αρναούτογλου (65′ Πάσχος), Γραικός, Κασνέτση, Καμπούρης (54′ Κολόκας), Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς (54′ Δημόπουλος), Σταματάκης, Κορομηλάς. 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Τσώνης, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μασέδο (90′ Γουόρντεν), Τσίπρας (85′ Μάκος), Σταματάκος (71′ Μπελής). 
gazzetta.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο