Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγοριά η Καλλιθέα

Οι Κρητικοί νίκησαν 1-0 την αθηναϊκή ομάδα και την «βύθισαν» ακόμη περισσότερο.

Μία πολύ σημαντική νίκη επί της Καλλιθέας πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (14/5) ο Κισσαμικός, ο οποίος τη νίκησε με 1-0, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, και έκανε άλμα παραμονής.
Αντίθετα, αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα για την αθηναϊκή ομάδα, η οποία πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγοριά.
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 13’ και ανήκε στους φιλοξενούμενους. Από στρώσιμο του Κρεββατά, ο Μπέλης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ ενώ στο 18’ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαζαρίδη, ο οποίος εξουδετέρωσε την προσπάθειά του.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 31’, με τον Σταυριανό να πραγματοποιεί σωτήρια απόκρουση σε προβολή του Στογιάνοφ.
Με ευκαιρία για λογαριασμό του Κισσαμικού ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 49’ ο Μίλιτς τροφοδότησε τον Στογίανοφ, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας.
Στο 59’ ήρθε το γκολ για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου… Ο Μίλιτς βρήκε υπέροχα τον Κίκε, με τον επιθετικό από την Ισημερινή Γουινέα να νικά με σουτ τον Σταυριανό κάνοντας το 1-0.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 80’, όταν ο Μασέδο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Η τελευταία φάση ανήκε στους Κρητικούς, με τον Στογιάνοφ να μη μπορεί να σκοράρει στο 86’ και να «καθαρίσει» μια ώρα αρχύτερα το παιχνίδι.
Διαιτητής ήταν ο Μιχελής (Πειραιά), με βοηθούς τους Γιαννίκο (Πειραιά) και Δασκαλάκη (Ηρακλείου). Τέταρτος ήταν ο Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου).
Κίτρινες: 65’ Κουρέλλας, 78’ Τιάγκο – 44’ Καντέ, 47’ Τσώνης, 74’ Λεβέντης, 81’ Σμυρλής
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (79′ Ν’ Γκουέμ), Μαρτίνεθ, Κίκε (69′ Μάντζης), Μίλιτς (71′ Νικόλτσης), Στογιάνοφ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Ντιακιτέ (81′ Γουόρντεν), Τσώνης, Γκίνη (69′ Μασέδο), Καντέ, Συριόπουλος, Μπέλης, Σταματάκος, Κρεββατάς (60′ Σμυρλής).

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο