Οργή στην Καλλιθέα

Τα άκουσαν οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό με 1-0 που σχεδόν καταδικάζει την ομάδα σε υποβιβασμό.

Η εντός έδρας ήττα από τον Αιγινιακό έφερε αντιδράσεις και μετά το τέλος τα άκουσαν ποδοσφαιριστές και διοίκηση της Καλλιθέας.

Στις εξέδρες του γηπέδου της Καλλιθέας βρέθηκαν πάνω από 500 φίλοι της ομάδας για να τη στηρίξουν σε μια αναμέτρηση που ουσιαστικά έπαιζε το μέλλον της και το άσχημο αποτέλεσμα έκανε αρκετούς από τους «θαμώνες» της εξέδρας να ξεσπάσουν σε ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους του τεχνικού επιτελείου και τα ίδια τα μέλη της διοίκησης. Το FL News έδωσε το «παρών» στο Ελ Πάσο και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Το κλίμα ήταν τεταμένο από την αρχή και αν η οργή τους είχε αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές και τον πάγκο του Αιγινιακού, μετά το 70ό λεπτό άρχισε να τελειώνει η υπομονή τους και ως συνήθως τα έβαλαν και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν συνήθως ως στόχους. Τα άκουσε αρκετά ο Διονύσης Μπέλης, αλλά και ο Ανδρέας Τσίπρας παρότι και οι δύο είχαν καλή απόδοση σε αυτή την αναμέτρηση.

Το πρώτο κύμα της οργής ήρθε προς αυτούς που αποχώρησαν πρώτοι από την μπροστινή πόρτα, ενώ υπήρξε διάλογος με αρκετούς από αυτούς. Τελικά αυτός που την «πλήρωσε» ήταν ο ένας από τους δύο φυσικοθεραπευτές της ομάδας, ο οποίος δέχθηκε και κάποιες σπρωξιές και σφαλιάρες από οπαδό της ομάδας.

Μετά από αρκετή ώρα βγήκαν προς την πλευρά του δρόμου με προορισμό τα αυτοκίνητά τους ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Καρακασίδης, ο Γιάννης Αβραντίνης, καθώς και αρκετοί από τους ανθρώπους που βρίσκονται διοικητικά κοντά στην ομάδα. Εκεί άρχισαν πάλι οι εντάσεις, με τους οπαδούς να ζητάνε την αποχώρησή τους από την ΠΑΕ.

Υπήρξαν στιγμές λεκτικής έντασης, η οποία δεν συνεχίστηκε παραπάνω λόγω της επέμβασης των πιο ψύχραιμων που μίλησαν για την τελική προσπάθεια σωτηρίας που πρέπει να γίνει στα ματς που απομένουν.

footballleaguenews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο