235.000€ για την ανάπλαση της παιδικής χαράς στην Αναξαγόρα στον Ταύρο

Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου για την χρηματοδότηση της ανάπλασης της παιδικής χαράς της οδού Αναξαγόρα στον Ταύρο, ενός έργου που αποτελεί αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που πραγματοποιήθηκε στις 25 Απριλίου 2017 και στην οποία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, εγκρίθηκαν η σύναψη και οι όροι της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου μας και της Περιφέρειας Αττικής για το έργο της ανάπλασης της παιδικής χαράς της οδού Αναξαγόρα της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, ένα έργο προϋπολογισμού 235.000 €. Η μελέτη του έργου έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

H ανάπλαση της παιδικής χαράς της Αναξαγόρα περιλαμβάνει έργα διαμόρφωσης ενός στρέμματος περίπου που αφορούν την τοποθέτηση περίφραξης προκειμένου να μπορεί να λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση, την τοποθέτηση οργάνων παιδικής χαράς για δύο ηλικιακές ομάδες καθώς και για παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες, την τοποθέτηση νέου ηλεκτροφωτισμού στο χώρο και ειδικών δαπέδων ασφαλείας, καθώς και ενίσχυση της φύτευσης του χώρου της παιδικής χαράς.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για την χρηματοδότηση της ανάπλασης της παιδικής χαράς της Αναξαγόρα στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου, γι αυτό το λόγο και ευχαριστώ την Περιφερειάρχη, κ. Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Καπάταη. Η έγκριση της προγραμματικής σύμβασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι το πρώτο σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία μίας πρότυπης παιδικής χαράς με σύγχρονα όργανα και για παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες, με πιστοποίηση, κατάλληλο φωτισμό και ειδικό δάπεδο. Ένα έργο που διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη χρηματοδότησή του και η υλοποίησή του θα δώσει διέξοδο ψυχαγωγίας στα μικρά παιδιά της περιοχής.»

http://www.moschatotavros.gr/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο