ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΝΗΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΝΟΥ 17 ΕΤΩΝ

Στις 20/04/2017 τα μεσάνυχτα βρέθηκε η Μαρία Ντάνου 17 ετών η οποία είχε εξαφανιστεί στις 19/04/2017 από την περιοχή της Καλλιθέας. Ευαισθητοποιημένοι πολίτες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εύρεση της Μαρίας η οποία ήταν ταλαιπωρημένη, ωστόσο πλέον είναι ασφαλής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μαρία Ντάνου για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Μάθετε περισσότερα για το Amber Alert Hellas http://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:ambert-alert-hellas/

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλύπτει για ένα έτος (Μάιος 2016 – Μάιος 2017) τη μισθοδοσία των Κοινωνικών Λειτουργών & Ψυχολόγων που στελεχώνουν την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο