Κουρμπανάς: «Οφείλουμε να βρούμε λύσεις»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Καλλιθέας μετά το 1-1 με τον Αχαρναϊκό.

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Καλλιθέα δεν νίκησε, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Αχαρναϊκό και πλέον το έργο της για την παραμονή γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Κουρμπανάς εμφανίστηκε απογοητευμένος με το αποτέλεσμα ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Για ακόμα ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας μπήκαμε καλά στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλή λειτουργία, προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα άκρα όπου μας βγήκαν κάποιες φάσεις και πετύχαμε ένα γκολ.
Φαινόταν πως εμείς είμαστε εκείνοι που ελέγχουμε το παιχνίδι και έχουμε καλύτερη ψυχολογία, αλλά δυστυχώς πάλι από μια στημένη φάση δεχθήκαμε ένα γκολ. Αυτό μας συμβαίνει συχνά και έγινε την προηγούμενη αγωνιστική και στις Σέρρες. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται, πρέπει να διορθωθεί, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πάνω σε αυτό. Με αυτό το γκολ ο αντίπαλος πήρε καλύτερη ψυχολογία. Εμείς έχουμε το σχετικό άγχος για ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει μέσα στην έδρα της.
Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε το άγχος και η τεράστια πίεση που έχουμε, με πολλά λάθη, σε πολλές μεταβιβάσεις που ήταν εύκολες έγιναν λάθη.
Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να δώσουμε πνοή στην ομάδα και να ανοίξουμε την κλειστή άμυνα που είχε ο αντίπαλος. Επιλέξαμε να παίξουμε από τα άκρα, γεμίσαμε τις πλευρές μας ώστε να δώσουμε πνοή στην ομάδα. Δυστυχώς δεν έγινε κάτι. Ήρθε πάλι ισόπαλο αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα, ούτε εμείς έχουμε την πολυτέλεια να λέμε πως αν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον να έρθει ισόπαλο.
Η ομάδα πρέπει να κερδίσει ένα παιχνίδι να απεγκλωβιστεί. Ξέρετε πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς πρέπει να βρούμε λύσεις για να δούμε πως θα πάμε από εδώ και πέρα. Πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα όρθια, τους ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.
Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο, γιατί για ακόμα μια φορά δεν μπορέσαμε να του δώσουμε μια νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια στον Αχαρναϊκό για το αποτέλεσμα».
Για τα επόμενα ματς με ΟΦΗ, Λαμία και Άρη: «Ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια. Αλλά στο ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά τα μάτια μου και δεν θα πάει η ομάδα σε κανένα παιχνίδι για να μην το παλέψει. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια, αλλά η ομάδα θα πάει να δώσει τον δικό της αγώνα. Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο δηλαδή. Πράγματι είναι δύσκολα τα παιχνίδια αυτά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Το ανησυχητικό είναι πως υπάρχει άγχος και φαίνεται μέσα στο γήπεδο, γιατί η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μια νίκη. Και στις Σέρρες έπαιξε πολύ καλά, έχασε πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς δεν μπόρεσε κάτι. Είναι άσχημο το αποτέλεσμα και δεν μπορείς να βρεις δικαιολογίες. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι άσχημο».
Για τη χρησιμοποίηση δύο φορ στο τέλος: «Δύο σέντερ φορ με κλειστή άμυνα είναι λίγο δύσκολο. Η λογική λέει πως απέναντι σε μια κλειστή άμυνα πας από τα άκρα. Φρεσκάραμε τις πλευρές, με αλλαγές, αλλά δεν έγινε κάτι. Έχει δυσκολία να παίξεις με δύο φορ σε κλειστή άμυνα».

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο